AD8067 į Multisim - problema su tiekimo!

M

micard

Guest
Labas visiems! Turiu gana keista problema. Norėjau naudoti AD8067 Opamp mano dizainas, bet nepaisant to jis yra vardiniai į 5-24V įtampos, kai aš jai su nieko virš +-5.42V, tada stiprintuvo išėjimo į vartant topologija yra lygus beveik-Vcc ir ten yra preparatai panašios formos į įvesties signalą. Kaip įveikti, kad būtų galima imituoti grandinė su +-12V tiekimo, kaip jis gali eiti? Pagarbiai, Micard

Jis neturi jokios prasmės .. Jei galite, paskelbkite savo *****. msxx failo .. IanP: |

Žinoma, čia jūs esate. Kai pakeisti DC maitinimo šaltinių įtampos ar 5V viskas yra taip, kaip tikėtasi. Bet kai aš įdėti +-6V. Turiu ~-Vcc ir mažos pulsacijos signalo dažnį. Mikrofonas

Pagrindinis klausimas: Dviejų branduolių ar vieno tiekimo? (Galbūt jums taikomos bendrosios tiekimo be tinkamo poslinkis?). Mano klausimas yra, nes aš negaliu perskaityti failo - net po rozpakowywania. Ar tikrai reikia Zip?

Tai dvigubas. Deja taip - edaboard patikrinimus pratęsimų. Mano failą opamp.ms10 į šį postą failas yra tik vienas su plėtiniu pasikeitė į *. r00

Kitas klausimas: Kokia nauda jūs ketinate įgyvendinti? (Kadangi aš vis dar negaliu skaityti jūsų failus). Ar žinote, kad Opamp yra stabilus tik įgyti vertes didesnis nei 8 (pagal AD duomenų lapą).?

Aš prieglauda; t seen it .. labai ačiū už pažymėdamas mane šis dalykas. Bet vis tiek galiu naudoti didesnės naudos. Se nuotraukas žemiau - tiekti tik pasikeitė

Tai simuliatorius, todėl jūs turite laikytis taisyklių, ir taisyklė sako, kad rezistorius turi būti prijungtas prie įėjimo (+) ir jos vertė turi būti lygi varža (arba pasipriešinimo) "matyti", įvedant (-), kas iš esmės reiškia, R2 ir R3 kartu .. Pridėti R1 ir visi turėtų grįžti prie normalaus .. IanP: D

visiškai netiesa! Labai ačiū .. Aš jau praleido šioje kvailas klaida laikas: /

Nėra absoliučiai jokio reikalavimo (taisyklė), kad rezistorius "turėtų būti prijungtas prie įėjimo (+)". Tokie rezistorius yra tinkamas kompensavimo nuolatinės srovės įėjimo srovės, siekiant išvengti veiklos taško poslinkis. Tačiau, kiek aš žinau, Opamp naudojamas, turi AKT įvedimo etape, ar ne?. Šiuo atveju nėra būtinybės kompensuoti srovės srovių ir Būčiau nustebęs, kad tai buvo paminėtų problemų priežastis. (Net BJT įvedimo etapai ir 1k įgyti rezistorius nuolatinės srovės įėjimo srovė turi turėti liitle įtaka). Prašome informuoti mane apie rezultatus.

Tai simuliatorius, todėl jūs turite laikytis taisyklių, ir taisyklė sako, kad rezistorius turi būti prijungtas prie įėjimo (+) ir jos vertė turi būti lygi varža (arba pasipriešinimo) "matyti", įvedant (-) , kas iš esmės reiškia, R2 ir R3 kartu .. Pridėti R1 ir visi turėtų grįžti prie normalaus ..
visiškai netiesa! Labai ačiū .. Aš jau praleido šiek tiek laiko šiame kvailas klaida: /
Šioje temoje eina į klaidinga kryptimi ir išvada yra klaidinga. Lvw yra teisus. Nėra tokio taisyklės simuliatorius pridėti rezistorius ne apversdami įvedimo. Mes galime įdėti į nedidelį rezistorius padėti simuliatorius nueiti į tirpalą, bet tai ne tas atvejis. Taisyklė taikoma ir realiame gyvenime už op stiprintuvai su dideliais įvesties įstrižinės srovė padėti sumažinti kompensuoti, kurie kitaip būtų sukurtas įtampos kritimą ant apversdami įvesties varžai. Ne AD8067 su savo picoamp šališkumo srovių. AD8067 modelis neveikia, arba Multisim nėra teisingai ją interpretuoti. Jei įdėsite dabartinę zondas ne apversdami įvesties rasite didelį srovės. Siūlomą sprendimą su Ne-apversdami įvesties rezistorius kompensuoja šią problemą, tačiau kompensuoti yra didelės galimybės. Aš siūlau jums sukurti savo pačių elgesio modelis AD8067 iš savo duomenų lapą.

Ačiū, AdrianN! Taigi, Opamp modelis yra klaidų, kaip jūs išsiaiškinote. Dabar mano samprata analogas pasaulyje vėl atstatytas.

Ačiū AdrianN kliringo atveju. Aš iš tikrųjų turėjo covergence problemos kartais (nenaudojant rezistorius) ir ne apversdami įvedimo. Ar žinote nors pamoka bus paaiškinta, kaip padaryti savo Spice modelių opamps (arba kitais įtaisais)? Kind regards, Micard

Multisim turi Component Wizard pagal įrankiai. Jūs pradedate vedlys, tada spustelėkite modeliavimas, tuomet pasirinkti kaiščių skaičių (5, šiuo atveju), pasirinkite simbolį (Op Amp, kopijuoti iš duomenų bazės). Šiuo modeliu, pradėti pavyzdys montažinėje. Pasirinkite Operational Amplifier ir tada užpildyti su komponento Specifikacijos lentelės. Multisim Pagalba taip pat skyrių "Įrašyta Komponentai su Kurti Sudėtinės vedlys". Taip pat galite įsigyti knygą, SPICE Užsakyti Andrei Vladimirescu. Ieškoti ji ne www.Amazon.com arba gauti iš knygų sąrašą, mano svetainės nuorodą www.MasteringElectronicsDesign.com . Taip pat galite sukurti "vizualinį" modelį, pagal instaliacijos vieną Multisim. Pradėti su dideliu pelnas (pasirinkti AD8067 atvirojo kontūro pelnas) VCVS, tada pridėkite du įėjimo srovė šaltinių Ib vieną įtampos šaltinis Vos serijos su įėjimo, vienas diferencialo rezistorius tarp įėjimai, du bendro režimo įvedimas varžai, serijos išėjimo varža Ro. Taip pat galite pridėti vieną polių su VCCS ir RC derinys. Jūs galite taip pat imituoti elektros tiekimą. Bet kokiu atveju, per ilgai paaiškinti čia. Knyga turėtų padėti jums. Aš netrukus bus trumpa pamoka, mano svetainėje. Saugoti akis ant jo (RSS ją).

Aš paskelbiau šiame samouczku. Jį galite rasti čia: [URL = "http://masteringelectronicsdesign.com/buildi-an-op-amp-spice-model-from-its-datasheet/"] Build Op Amp SPICE modelis iš Jo duomenų lapo - 1 dalis [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back