AD7730 įgyvendinimas

O

ossroosh

Guest
Labas,

Be sveria masto projektą, aš iškilo keistų problemų.

, ATmega32
and RS-232 serial interface to construst a logging system.

Aš dirbantiems AD7730BNZ,
ATmega32
ir RS-232 serijos sąsaja construst registravimo sistema.Be Paieška neto radau kad somone dar turėjo excactly mano problema su AD7730 įgyvendinimą.Štai jis:
"Aš naudoju AD7730BN ir įtampa manometras su jautrumo 2mV / V, todėl įėjimo įtampos diapazonas yra su 5V sužadinimo 10mV -0 ... Aktyvusis kanalas: Įv.1 AIN1-;

Suvedus VPK ir filtruojama regs, taikant visą skalę int.kalibravimo duomenys, gauti iš registro turinys yra nežymiai pakeistas, bet po 0 masto Int.kalibravimą, ir kompensuoti registro turinio yra 800,000 - kaip prieš kalibravimą.Po to dalis yra nustatytas nuolatinis konversijos būdas.

, independently of the input range, chop/nonchop mode or any other settings.

Po kiekvieno klasifikuojamų krašto RDY, duomenų registrą skaityti, bet ji visada yra FFFFFF,
nepriklausomai nuo įvesties diapazonas, kotletas / nonchop būdas ar kitus parametrus.Duomenų reg turinys yra FFFFFF net pradžioje - po didinimo kraštas RESET.
Ar jis atrodo dalis demaged ar yra ten ką nors, kad man turi rūpintis?Aš Manote, kad duomenų registrą, buvo užrakinamas viršų tiesiai prie elektros sekos (DVDD ir skaitmeninės sistemos schemą maitina iki prieš AVDD), tačiau aš 47ohm rezistorių ir serijos su visais skaitmeniniai įėjimai / išėjimai, kad būtų išvengta pernelyg didelių srovių.Galbūt jis nėra pakankamai?
Buvo pasiūlyti bet unsufficint:
"AD7730 AVDD galima įjungti po DVDD. Mano dizainas AVDD (5V) yra įjungtas, išjungti galios iki minimumo režimu ir Modernus vėl, kai klavišą (VDD = 3.6V). IO Visi laidai lovio 470 omų praėjo. Mano seniausių dizainas ne varžai yra naudojami (bet AVDD yra susietas su DVDD = 5V). Be seniausia dizainas
turiu vieną (aš negaliu prisiminti, ką exectly) problema su ADC ir sprendimas: DATALINEtoADC buvo drived mažai, net
kai duomenys yra readed (lovio otrher Dataline).Nemanau, kodėl,
bet nutylėjimą dizaino šis kodas yra ne nessesary.
Kitas dalykas - į weighscale, kurį mes gaminame, selfcalibrating iš ADC yra nenaudojamas (aš nepamenu, kodėl).
Relės (ir pašildymas) mikroschemų turiu pamatyti, kai AGND yra
nėra susietas su DGND ".

Ką galėtumėte pasiūlyti? Ar yra kas nors, kas galėtų man padėti?

labas,

kai buvau plėtoti šį sveria masto projektas per pirmąjį man taip pat buvo gauti FFFF, bet po tam tikro programinės įrangos tikrinti atrodo, kad ad7730 dirbo, bet man nepavyko gauti duomenis per programa: ji buvo softwire problema ......gali būti patikrinti programinės ......................................arnab/vu2bpw

Arnab, Labai ačiū už atsakymą!

Manau, tu teisus.Per pastaruosius keletą dienų aš dirbu apie aparatinę.Kadangi tirpalo, kad atsirado geresnių rezultatų ir mažiau latch-up, I pašalintas KALIBRAVIMO kodai (aš nežinau, ar tai geras darbas ar ne, bet vistiek reikia!).Tada aš pridėtinės watchdog susijusių instrukcijų ji, vietoj.Aš taip pat pakaitomis kelios eilutės iš naujo ADC atsistojus FFFF.Dabar, atrodo, kad darbas kažkaip gerai!

Bet aš nežinau, tačiau jei sklende-up of AD7730s yra gamtos problema, kuri turi būti vis tiek apsvarstyti firmware ar kažkas kita?!Ar blogai instrukcija sukelti šį latch-up?Esu įsitikinęs, kad, kaip jūs sakėte, tai nėra hardware problema.

Štai programa I've parašyta Bascom-AVR ":

$ regfile = "M32def.dat"
"Define naudojamas kristalas
$ crystal = 4915200 "4.915200 MHz
Baud $ = 9600

Config Serialin = Buffered, Size = 25
Config Serialout = Buffered, Size = 25

"Konfigūruoti SPI aparatūros SPCR registras
Config Spi = Hard Interrupt = off, duomenys Užsakyti = MSB, Meistras = Taip, Polarity = Min, Phase = 1, Noss = 1, Clockrate = 128
"Init SPI smeigtukai tiesiai po CONFIG SPI ataskaita
Spiinit
"Konfigūruoti Watchdog
Config Watchdog = 1024
"Konfigūruoti RDY kaip pirkimo
Config Pinb.0 = Input 'RDY linija

Dim MSB Kaip Baitas
Dim LSB Kaip Baitas
Dim Svoris Word
Dim X As Byte

Pradėti Watchdog Pradėti Watchdog
"Set-Up AD7730 nepertraukiamo konversijos ir nepertraukiamo Skaityti operacijos
Initad7730:
'Rašyti 32 tie DIN aukšto atsistatys AD7730, kad numatytoji būsena
Nustatyti Portb.5 "Nustatyti DIN linija AD7730 High
'Rašyti 32 serijos laikrodį ciklų DIN aukštos grįžti AD7730 į numatytoji būsena resetując dalis
X = & HFF
Spiout X 1 "
Spiout X 1 "
Spiout X 1 "
Spiout X 1 "

"Rašykite Bendravimas Registruotis nustatymas kita operacija, kaip rašyti Filtruoti Registruotis
X = & H03
Spiout X 1 "
X = & B10000000
Spiout X 1 ", rašantis į filtrą Registruotis nustatymas 50 Hz išvesties sparta, CHOP režimas neįgaliesiems, FASTStep įjungtą
X = & B00000001
Spiout X 1 "
X = & B00000000
Spiout X 1 "

"Parašykite žinutės Registracija nustatymas kita operacija, kaip rašyti PPK Registracija
X = & H04
Spiout X 1
X = & B00000000
Spiout X 1 'Rašyti režimu Registruokitės į Analoginė įvestis 0mV pridėtiFFFFFF:
"Parašykite žinutės Registracija nustatymas kita operacija, kaip rašyti Mode Registruotis
X = & H02
Spiout X 1
X = & B00110000
Spiout X 1 "Rašykite būdas registras pradžios nuolat perskaičiuojamos 0mV iki 10 mV Input Range, Unipolar, 16 bitų duomenų žodį ir 2.5V nuoroda, 1 kanalas
X = & B00000000
Spiout X 1"Parašykite žinutės Registracija nustatymas kita operacija, ty nenutrūkstamu Skaityti nuo duomenų registro
X = & H21
Spiout X 1

Anuliuoti Portb.5 "Nustatyti DIN linija AD7730 Low (Užtikrinama dalis nėra Reset Nors nuolat Skaityti Mode)

Read_data:
Waitms 200 "Padaryti vėlavimo laikas, kaip 200ms
Jei Pinb.0 = 1 THEN GOTO Read_data "Palaukite RDY Mažas (Palaukite RDY PIN eiti mažas nurodyti rezultatas atnaujinta)
Anuliuoti Watchdog

"Skaityti 16-Bit Data Nuo Serial Port (Skaityti konvertavimo rezultatą iš AD7730 duomenys Registracija)
Spiin MSB 1
Spiin LSB, 1
Svoris = Makeint (LSB, MSB)Jei masė 60.000 Toliau
Goto Initad7730 "keista Latching-up
End If"Siųsti" 16-bitų duomenų į kompiuterį
Print ""; svoris;

Goto Read_data

Pabaiga

give me ur email id, galiu siųsti u my code ..........................

pat mension kad wher U ????( gyventi šalyje)arnab/vu2bpw

Mano Email: ossroosh (at) yahoo.com

Tuo tarpu, aš iš Persijos.

Thanks in advance

Ar galima dėti kodus, prašome čia?
I'm using ad7738 manau, kad jie yra panašūs įtaisai.

Gaunu 40 V. išėjimo, kai aš connetc an0 į gnd.Do man reikia kalibruoti AD7738?ir kaip man tai padaryti?

Hi dear friends
Dirbu ad7730BN
Bet turiu problema, ir thats, RDY eilutė niekada važiuoja mažai...
Kokios problemos turėtų būti?
Ačiū

ossroosh rašė:

Labas,Be sveria masto projektą, aš iškilo keistų problemų.
, ATmega32
and RS-232 serial interface to construst a logging system.
Aš dirbantiems AD7730BNZ,
ATmega32
ir RS-232 serijos sąsaja construst registravimo sistema.
Be Paieška neto radau kad somone dar turėjo excactly mano problema su AD7730 įgyvendinimą.
Štai jis:

"Aš naudoju AD7730BN ir įtampa manometras su jautrumo 2mV / V, todėl įėjimo įtampos diapazonas yra su 5V sužadinimo 10mV -0 ... Aktyvusis kanalas: Įv.1 AIN1-;Suvedus VPK ir filtruojama regs, taikant visą skalę int.
kalibravimo duomenys, gauti iš registro turinys yra nežymiai pakeistas, bet po 0 masto Int.
kalibravimą, ir kompensuoti registro turinio yra 800,000 - kaip prieš kalibravimą.
Po to dalis yra nustatytas nuolatinis konversijos būdas.
, independently of the input range, chop/nonchop mode or any other settings.
Po kiekvieno klasifikuojamų krašto RDY, duomenų registrą skaityti, bet ji visada yra FFFFFF,
nepriklausomai nuo įvesties diapazonas, kotletas / nonchop būdas ar kitus parametrus.
Duomenų reg turinys yra FFFFFF net pradžioje - po didinimo kraštas RESET.

Ar jis atrodo dalis demaged ar yra ten ką nors, kad man turi rūpintis?
Aš Manote, kad duomenų registrą, buvo užrakinamas viršų tiesiai prie elektros sekos (DVDD ir skaitmeninės sistemos schemą maitina iki prieš AVDD), tačiau aš 47ohm rezistorių ir serijos su visais skaitmeniniai įėjimai / išėjimai, kad būtų išvengta pernelyg didelių srovių.
Galbūt jis nėra pakankamai?

Buvo pasiūlyti bet unsufficint:

"AD7730 AVDD galima įjungti po DVDD. Mano dizainas AVDD (5V) yra įjungtas, išjungti galios iki minimumo režimu ir Modernus vėl, kai klavišą (VDD = 3.6V). IO Visi laidai lovio 470 omų praėjo. Mano seniausių dizainas ne varžai yra naudojami (bet AVDD yra susietas su DVDD = 5V). Be seniausia dizainas

turiu vieną (aš negaliu prisiminti, ką exectly) problema su ADC ir sprendimas: DATALINEtoADC buvo drived mažai, net

kai duomenys yra readed (lovio otrher Dataline).
Nemanau, kodėl,

bet nutylėjimą dizaino šis kodas yra ne nessesary.

Kitas dalykas - į weighscale, kurį mes gaminame, selfcalibrating iš ADC yra nenaudojamas (aš nepamenu, kodėl).

Relės (ir pašildymas) mikroschemų turiu pamatyti, kai AGND yra

nėra susietas su DGND ".Ką galėtumėte pasiūlyti? Ar yra kas nors, kas galėtų man padėti?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back