AD620 Pasirengimo stiprintuvo reikia skubios pagalbos

G

goldsmith

Guest
Mielas Mano draugas! Sveiki, aš sukūrėme paprastą stiprintuvu su AD620. savo RG = 220 omų. bet kai i naudoti mikro telefoną savo indėlį, iš įdėti buvo nestabilus ir nori virpesių!. kai i supjaustyti mikrofoną iš mano indėlį, iš įdėti buvo stačiakampės bangos signalo su 50Hz dažnio!!!. Ką turėčiau daryti? man reikia gauti apie 800. bet su šio elgesio AD620 i painioti! (iš įdėti i mano balsą, bet virpesių su Nestabilių)!! Ar įmanoma, kad jūs auklėdamas mane, prašau? Su Įvertink Goldsmith

Instrumentų stiprintuvai populiarus kaltė yra, pamiršti įvesties šališkumo. Prašome pastebėti, kad dalį ANTŽEMINĖS GRĮŽIMAS įvesties šališkumo srovių duomenų lape.

Gerbiamieji FVM Sveiki Ačiū už atsakymą. bet aš negaliu rasti dalykas, kad jums pasakė savo lape. Ką jums reiškia kurį srovė polaryzujący? Ką turėčiau daryti aiškiai? Ačiū iš anksto Goldsmith

tai yra mano grandinė. prieskonių jo darbas yra geras, bet tikrasis, turiu problemą. [PRIDĖTI = CONFIG] 63.720 [/ PRIDĖTI] [PRIDĖTI = CONFIG] 63.721 [/ PRIDĖTI]

Aš nuoroda į naujausią straipsnio kun. H) duomenų lapo 17 puslapyje. Howver, poslinkis yra OK įvesties skristi, tariamai dėl jūsų grandinės nėra jokių papildomų AC sukabinimo įtaiso gamintojui arba praleista žemės nekilnojamojo grandinės. Šiuo atveju reikėtų tikėtis nepakankamo tiekimo aplinkkelio bylą, kuri gali sukelti didelį dažnus svyravimus. Jis veiksmingai skatinamas sutelkiant didelį pelną vieno stiprintuvo etape.

Goldsmith, aš bijau,, 100uF apkrova kondensatorius sukelia šią problemą. Kartu su baigtinių Opamp išėjimo resustance, jis sukuria žemo dažnio stulpą. (Beje: schema yra gana paini "Jūsų Patogumui, jums reikia pertvarkyti dalis Pavyzdžiui, iš pirmo žvilgsnio aš buvau tos nuomonės, kad" ref "yra prijungtas prie gamintojų organizacijos tiekimas.)

Goldsmith, aš bijau, 100uF kondensatorius apkrova sukelia problemą. Kartu su baigtinių Opamp išėjimo resustance jis sukuria žemo dažnio stulpą.
Be sumažinto Output Swing dėl 500 omų veiksmingai išėjimo apkrovos, aš ne problema čia.

Gerbiamasis lvw ir FVM, Ačiū už atsakymą. bet kai i sumažinti 100 V kondensatorius mano iš įdėti vėl buvo tokioje situacijoje! Aš supainioti. mano lape turi ne puslapio numeris 17!

Gerbiamieji FVM Dėkoju visiems daiktą. esate teisus mano, Poslinkis buvo problema! ji išspręsta. dar kartą ačiū. Auksakalys

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back