Actel AFS600 reprogram ištvermės

P

PowerDAC

Guest
Aš naudoju Versija D Inžinerija Pavyzdys Actel AFS600 į PQ208 paketą.Šis šio paketo prietaisas dar nėra gamybos, taigi Inžinerijos pavyzdys.Be žinomų problemų, išvardytų leidus aš atrado problema, kuri yra gana nemalonus.Po pertvarkytas ji apie 50-60 kartų arba tiek, aptiko gerai nustatytas ir anksčiau darbo dalis mano dizainas nebebuvo darbo!Recompiling dizainas sukėlė problemų perkelti aplinkiniams projektavimo ir daugiau aš pertvarkytas jis, ji tapo dar blogiau.Aš vėliau pakeistas prietaisas su kita (skaistus) Versija D ES ir visų problemų išėjo, viskas dabar veikia tinkamai, kaip ji naudojama.

Tai reikštų, kad yra ribotas reprogram ištvermės dėl šių prietaisų, kurie yra iš Korėjos liejimo.Dažniau BGA supakuotų versijas, kaip naudojami Eval taryba AFS600 yra iš skirtingų liejimo, Kinijoje.

Ar kas nors susidūrė su panašia problema AFS600 es į bet kurį paketą?

Du dalykai atėjo į galvą.Pirmiausia ji buvo Inžinerijos pavyzdys ir iš ankstesnės patirties jie ne visada visiškai funkcionuos todėl terminas inžinerijos pavyzdys.

Antras dalykas, kuris ateina į galvą, yra ESD.Ar rankenos dalis ne visiems?Jei taip pildėte gera įžeminimo priemonės įsitikinti, kad jūs ne zap dalis?

E

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back