ACIM rotoriaus magnetinio lauko, ir statoriaus magnetinio lauko?

A

anotherbrick

Guest
į AC asinchroninio variklio ar rotoriaus ir statoriaus magnetinio lauko turi tiek pat sukimosi greitis? (Bet rotorius sukasi ne lėčiau nei statoriaus sukamojo lauko) gali kas nors paaiškinti, kodėl?

Sinchroninės greitis asinchroninio variklio reikštų fiksuoto rotoriaus lauko rotorių atskaitos sistemos. Bet asinchroninio variklio negali išlaikyti statinio rotoriaus srityje, nes ji neturi nuolatinio magneto ar įdomu srovė. Taigi, rotoriaus srityje pasukti greičiu, kuris lygus tarp sinchroninių ir faktinės motorinių greičio skirtumas. Asinchroninio variklio turi tipiškų S-formos greičio ir sukimo momento charakteristikos veikiant pakreipimo metu.

jei rotoriaus sukasi esant 1400 aps. / min, bet statoriaus laukas yra sinchroninis, nuo 1500 statoriaus lauko nurašymas rotoriaus 100 kartų per minutę, todėl yra 100 / minutę sukeltas rotoriaus magnetinio lauko (jei mes manome, rotoriaus stovi), nes rotoriaus pats tekinimo, tikrąjį greitį rotoriaus magnetinio lauko 1400 + 100 = 1500 per ten yra tik fazių skirtumas tarp dviejų aš galvoju negerai?

Dėl motorinių elgesį, tik į rotoriaus atskaitos sistema bylose srityje analizę. Ji sukimosi greitis 100 / min savo pavyzdžiu.

kodėl aš norėjau sužinoti apie rotoriaus magnetinio lauko? Be FOC yra žinoti, rotoriaus magnetinio lauko, nes, kad Encoder yra padėtas ACIM tačiau rotoriaus magnetinio lauko velenas sukasi greičiau nei rotoriaus pati, kaip suprantu poziciją reikia, ji yra sinchroninio su inverterių išėjimo dažnis į mano klausimą, kaip aš galiu žinoti, kad rotorius magnetinio lauko padėtį tik skaičiuojant veleno Encoder, kai jie turi skirtingus greitis?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back