AC galia - Žemė Žemės givin, tik 80V

F

flipper_md

Guest
Sveiki, man buvo mano būdas baigti nedidelį grandinę, kai supratau, jis buvo savarankiškai žudyti save galios, kai ji iš tiesų turėtų atlikti savo pareigą. Tai pagrindinis nuotolinio sieninį kintamosios srovės jungiklis išdėstymas, kad kontrolė šviesos, kad du laidai paprastai valdomas. Aš nulaužė LEVITON jungiklį pridėti savo spindulių jutiklį, ir PIC timerize dalykų, bet tada atėjo atsižvelgiant dramos. Gaunu galią, kol aš įjungti relę, bet tada mano IC grandinė, miršta, kaip visa galia apeiti thru relės. Kvailas dalykas!
ac_circuit.gif
Taigi mokiau aš galėčiau paleisti mano 5Vdc sup su vienos kintamosios srovės maitinimo laidais ir žemės grunto, tačiau tik 80V, kad derlius ir galia sup neįsijungia atrodo. yra kažkas akivaizdus galėčiau padaryti kita, kaip veikia kita maitinimo liniją į sieną, tik maitinti savo grandinę? Gerai, kad mano pirmas kartas su AC ir jis kinda man panika evertime aš prijunkite dalykų nekilnojamojo turėtumėte matyti mane su motociklo šalmas, pasirengęs perduoti per sienos :) dėka AC / DC meistrų

Jūs neturėtumėte naudoti jokiais kitais tikslais, nei įžeminimo įžeminimo laidas .. Jūsų grandinė turi turėti tinkamą ryšį su abiejų išorinis maitinimo šaltinis, kaip parodyta pridedamame nuotraukos .. IanP: D

tada aš turiu paleisti kitą vielos, thru sienos, nes ir žinoma, tai toli nuo šviesos idėja: Leviton Laikmatis jungiklis gali tai padaryti tik 2 laidai, bet aš negaliu pasakyti, jei ji naudojama įžeminimui arba ne. Tačiau ji tampa šiek tiek aukštos spartos mirguliavimu, pavyzdžiui, erzinančių elektroniniais reguliatoriais iš Lutron. Štai kodėl aš norėjau relę. ačiū už patarimus, aš išgelbėti Žemę ir palikti jį ramybėje :) Namas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back