AC / DC Vartojama ir Volage Digital Meter

H

hifni

Guest
Aš noriu, kad AC / DC Vartojama ir Volage Skaitmeninis matuoklis ..
Does anyone know geriausių Methode šios ..

Thx,

Jei norite padaryti DC Srovės arba įtampos Skaitmeninis skaitiklis, galite naudoti Intersil's ICL7107 (LED ekranas) arba ICL7106 (LCD ekranas), atsižvelgiant į norimą rodyti terpėje.Mikroschema turi versijas minėtų SSD būtent TC7107 ir TC7106 plius pagerėjo versijos TC7117 ir TC7116.Galite patikrinti menufacturer svetainė apie infos šiuo SSD.Jie yra integruoti ADC,
o iš tiesų yra skirta skaitmeninį displėjų.Įvesties šių SSD yra DC.Į 7107 ir 7106 apima skaitmeninio apdorojimo schemą, bet jūs taip pat turite numatyti analoginių signalų dalis (pvz. attenuators) tinkamai sąsaja analoginis signalas analoginis įvedimo IC.

Kaip AC skaitmeninis skaitiklis, turite pridėti modulį, kad nors "konvertuoja" AC į DC, kad dėl DC turės parametrus, proporcingos savybės AC įvesties.Galbūt galite naudoti tiltas lygintuvas ar kitų lygintuvai, ar RMS-DC keitiklių.Analog Devices turi daug pastaroji.Hope this helps.

Ar jūs statyti metras nuo nulio su mikrokontrolerio ar taip ar ką?Ar jūs ketinate naudoti skirtų lustų?

Aš noriu sukurti jį iš scracth naudojant UC?Any help / idėja?

Dabar, aš turiu problemų su mano Skaitmeninė įtampos Ekranas naudojant ICL7017.