AC / DC adapteris problema

J

josh777_123

Guest
Mano Laptops originalas AC / DC adapteris praėjo neblogai ir man nepavyko rasti vieno Swith pat spec.AC I / P :220-240V, DC O / P: 19V, srovė: 2.64A, galia: 50W ......
Bet galiu surasti kitą 18.5V DC output, srovė: 3.51A, galia: 65 W adapteris
Ar 65W elektros adapteris su didesne srovė 3.51A bus sukelti kokių nors problemų su nešiojamas, tai bus nešiojamas žalos dėl didelės srovės ar jis OK, jei norite naudotis šia 65W galią adapter.Please pateikti savo vertingos informacijos apie šį
ačiū
Josh

Firma MSI przygotowała kolejną propozycję dla graczy - przenośny komputer bazujący na platformie Sandy Bridge. Urządzenie, które nosi oznaczenie GX780, wyposażone zostało w 17-calowy wyświetlacz oraz kilka interesujących dodatków. Przeczytaj całą wiadomość na <a href="http://www.idg.pl/news/369672/MSI.GX780.17.cali.dla.graczy.html" target="_blank">idg.pl</a>

Read more...

problema yra įtampa naują adapteris yra trumpas 0,5 V. Manau, kad tai yra ok.Ar galėtumėte pritaikyti savo naują vienerių iki 19 V (gali būti galima atidaryti bylą ir užsukti į vidų).Hope this help

Jūs nešiojamas užtruks tik dabartinės, kad reikia.

Kaip ji bus įjungtas režimas PSU jūs tikriausiai rasite puodą skirtis jo įtampa.

jis gali dirbti, bet baterijų negali gauti, kaip visiškai įkrautas, kaip ir anksčiau.

Mano nuomone jis veiks u `r nešiojamas kompiuteris ........
0.5 V yra tik 3% (aprox. ...)
Kiekvienas prietaisas turi minimalus 5% skirtumas acceptence už voltų variacion (dauguma turi 10%).
Priemonė U `R 220 V AC .. ir jis retai yra 220 tai 210-230 ....

Best of luck

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back