abejonių žemės poveikį pringted meanderline antena

B

bless_fooling

Guest
Bet kas gali duoti man kai dokumentai ar nuorodos dėl žemės dydis įtakos paveikti spausdinti meandra-line antena?(pavyzdžiui 2.4G Bluetooth arba WLAN meanderline antena)

Dėkojame

Turiu sumodeliuoti nuo įžeminimo plokštės poveikis.už stačiakampio pleistras antena.Buvo nustatyta, kad jeigu įžeminimo plokštės ir pleistras yra iš vienodo dydžio tada ir įžeminimo plokštės ir pleistras pradeda spinduliavimo.Tai gali būti dėl vienodos struktūros pleistrą ir žemės.Jis taip pat buvo nustatyta, kad jeigu žemės dydis sumažėjo daugiau rezonansinis dažnis antena didėja.O jei tuo dydžiu didinamas rezonansinis dažnis sumažėja iki tam tikro lygio, po to jis lieka pastovi.Jei žemės dydis yra didesnis tada tik pleistras spinduliuoja.Jei pleistras yra didesnis, tada tik tuo spinduliuoja.Jums gali rasti sau, kodėl tai vyksta.

Labas, kgec aš pats rezultatas naudojimo ADS pagreitį,
Taigi, aš noriu sužinoti apie dokumentų, kurie gali paaiškinti teorijos.
Thanks for your help

Aš neturiu jokių šio kortelių.BTW daugumai mikrojuostelinių technologija teorijos empiriniai.Tu negali jomis remtis savo mokslinį darbą.Tai, kad labai mažai mokslinių tyrimų darbų buvo padaryta dėl įžeminimo plokštės keičiant antenos parametrai, tikimybe gauti gera teorija įžeminimo plokštės yra mažiau.Taigi šansai gauti gerą popierius poveikį žemės plokštumos dydis tyrimas yra labai labai mažai.Parašytas po 19 minučių:Jei sužinojote apie tokius teorija ar popieriaus pls apie mane.Aš pasistengti sulaikyti jį.Aš naudoju Ansoft Desiner 2.2.Mano projekto vadovas prašė manęs mokytis dėl įžeminimo plokštės dydis poveikis.Dar vienas dalykas, kuris man turėtų būti paminėta mano pirmasis postas, kad jei sumažinti bet įžeminimo plokštės lizdą ir antenos b elgesys bus visiškai skirtingas.Jei vieta įžeminimo plokštės asimetriškai tada ir rezultatas bus skirtis.Mačiau, kad kai aš pateikti savo Pleistras asimetriškai antenos rezonansinis dažnis sumažėjo.

Yeah, žemės dydis įtakos antena.
Dėl telefono platforma, antenos Įmonės paprastai tiesiogiai Tuning antena, kuri tinka realioje aplinkoje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back