Abejonės dėl pads

C

chirag2004

Guest
Hello friends,
Aš naudoju P * Otel dėl PCB designing.Now Aš naudoju pads, bet aš turiu tam tikrų abejonių pads: --
1) Norėdami pridėti tvirtinimo skyles, tai mums reikalinga tam, kad paleisti šį ECO failą
ir tada parašyti SH * į pasirinkite iš bibliotekų (kaip minėta WICZENIA)?Ką aš noriu pasakyti yra kaip P * Otel
forget ten koks nors paprastas būdas (P * Otel vieta - PAD & pakeisdami gręžimo dydis 4mm mes vis tvirtinimo skyles)?
2) Taip pat I
didnt get kurti Gerber failus?

Plz man padėti susipažinti su pads kaip galima greičiau.
Pasiūlymai, kurie yra visada laukiami.

Bye ..

Labas,

Jos labai lengvai įtraukti tvirtinimo skyles.

Pirma sukurkite tvirtinimo anga kaip dalyvauti Decal redaktorius, kaip jums sukurti per skylę rezistorius pads.Then išsaugoti dalį montavimas skylė biblioteką, dabar galite pridėti, kad dalis tiesiai į dizaino failą, nepamirškite tvirtinimo skyles, yra dalis čia pads.

Dėl GERBER kartos jo vėl labai paprasta, jums reikia spausti ant kumštelio meniu vėliau yra įvairių sluoksnių prieinama, pasirinkti savo duomenis, kad būtų sukurtas ir išsaugoti nustatymus kaip profilis, tai taip paprasta, kaip, ką ir matau ką ir gauti, nes jis gali būti peržiūra anksto.

Atsisiųskite dokumentą pcblibraries.com
J. Tomas Hausherr, jis padarė milžinišką darbą dokumentavimo viso proceso pads, jis yra parašyta šiame dokumente trinkelės vartotojui veiksmingai ją panaudoti.

Yra daug dokumentų parašyti trinkelės čia Pcblibraries, patikrinkite,
ar šią svetainę out.Hope tai jūs.

Linkėjimai

Ramesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back