abejonės apie generatorius's start_up

L

longqingshan

Guest
labas,
i naudojama CMOs praplečia kaip įgyti etape dėl przebija oscillator.at rozdarcia frequece, fazės poslinkio ir LCR tinklo yra didesni už 1.when i add didelės srovės impulsiniai į terminalą L, ji pradeda vibruoti su mastai auga. Tačiau rasti mastas sumažėjo net sustabdyti svyravimų kai pridedant nedidelį srovės impulsiniai.i
don't know why.
Can anyone help me?ačiū!

Jums reikia pateikti pradinį srovės dirigentas,
o ne srovės impulsiniai.

jei Hspice, jūs galite suteikti pradinės srovės Netlist, ne dirigentas eilutė:
pavyzdžiui,
lxl1 net1 net2 100mH ic = 1uA (arba. ic = 1 UA? nežinote ...)

sėkmės!

Labas,
Aš tą patį klausimą apie pradėti nuo generatorius.
Aš naudoju įvairius pora kaip vėlavimas ląstelių ir generatorius, ir sudaro trys etapai žiedo osciliatorius su juo.
Bet aš nežinau, kaip imituoti ją.Ji neveikia.Ar man pridėti pirminio įtampos žiedo generatorius, kai modeliavimo?Ir kaip įtraukti jį į Takt pamėklė, aš bandžiau kartą su vsource, bet ne nustatyti.

Ir kitas klausimas, kai imitavimo, mums reikia pridėti krovinio kondensatorius į produkcijos mazge kaip krovinio jį?

Ačiū.
Nuoširdžiausi linkėjimai!Parašytas po 44 minučių:Labas,
Klausimas daugiau, kaip išmatuoti freq iš generatoriaus į Takt pamėklė, prašome?

kai i suteikti pradinį srovės dirigentas, į patį occurs.my mokytoja man pasakė, jei oscilltotion atsitiks, tai ok!yra tai, kad beacause iš accuration iš hspice?

gaom9

Analoginiai aplinkai,
Yra Imitavimas bakstelėkite> konversijos pagalba> pradinės būklės.

Linkėjimai.Parašytas po 2 minučių:Ir galima išmatuoti dažnio bangų sklypo pagal skaičiuoklė.

Skaičiuotuvas, spustelėkite bangų ir spustelėkite išėjimo waveplot ir generatorius.
Tada naudokite specialią funkciją freq ...

Kai aš imituoti oscilators su SPICE išjungti pradinį įstrižinės punkto apskaičiavimus.Su pirmuoju trumpalaikis (kai mokesčių DC sukabinimo kondensatoriai ... ir tt) turi pradėti.

Sėkmės

longqingshan rašė:

kai i suteikti pradinį srovės dirigentas, į patį occurs.my mokytoja man pasakė, jei oscilltotion atsitiks, tai ok!
yra tai, kad beacause iš accuration iš hspice?

ačiū visiems!
Nustatyti. Tranzito 1p 1ms, prasideda svyravimai.

Ačiū visiems.
Mano problema buvo išspręsta
taip pat.

Nuoširdžiausi linkėjimai.

Gali būti, nes į nelinijines elgesį jūsų tranzistorius.Žinai ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back