AB Ladder diagrama projektą

K

khab0501

Guest
Hello folks,
Aš atėjau, visos šios svetainės per Google.I esu šiuo metu dirba apie mano dizaino projektą, kuris yra susijęs su davikliai, pavaros ir srauto vožtuvai.I was wondering, jei kas galėtų padėti man rašyti kopėčios programa.Aš esu naujokas prie PLC ir nežino visai siuntai laiptų logika.Šiuo metu aš naudoju tiesiogiai minkštas software.All Other Stuff už projektą padaryta, išskyrus šios dalies reikalavimų.Mėginau skaityti per kelis forumus ir audiniai, bet nepavyko rasti jokių nusileidžia help.I galite atsiųsti savo projekto detales, jei kas nors nori padėti me.I būtų širdies visiškai appreciate it.
Linkėjimai
Khab0501

Tai jūsų temos, galite įtraukti visi norimą tekstą, don't be affraid detalizuoti savo projektą, mes visi čia mokytis vieni iš kitų.

I've done projektus iš naujo, naudojant PLC's OMRON, SIEMENS, AllenBradley, Telemecanique, GE Fanuc, Mitsubishi ir YOKOGAWA.

PS: tik pramogų tikslais, pažymėkite šį video, tai savarankiškas robotas, kurio PLC tiesiog sudegė, ir aš turėjo įdiegti naują programą ir ją iš naujo, įskaitant NT11 HMI.(2007 balandis).
http://www.youtube.com/watch?v=931M760hU0g

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back