A viltingas šaudomi tamsoje

C

CSUjr

Guest
Pirmiausia aš norėčiau pasakyti, kad aš džiaugiuosi, kad dalį bendruomenės elektroninių patyrusių žmonių.

Esu naujas elektronikos, todėl dabar aš dirbu su rinkiniai.

Tačiau, mano ribota patirtis jau parodė man, kad yra daug kitų darbo rinkiniai taip pat.

Taigi, su tiek daug žmonių dirba rinkiniai, I'm Kochani, jei kai kurie iš jų būsto bet jų užpildyta vienetais.

Šis mąstymas atvedė mane klausti žmonių čia, jei kas nors galėtų pasiūlyti kokių nors perspektyvus kelius vieną siekti, kad bus pateikti idėjas, projektus ir metodus būsto tie "naujai statomų elektroninių mazgų.

Su malonumu,
Charles

Tai dar viena įdomi tema pradėjo.Manau, mes visi turime šią konkrečią problemą.

Statybos spausdintinių plokščių yra lengvai bitų .....pateikimo galutinio projekto tinkamas ieško būsto yra sunku dalis.

Bus labai įdomu pamatyti metodai narių šiame forume.

Na, visų, kurie gali būti suinteresuotos, leiskite man pradėti nuo kelių mano mintis.

Pirma, aš statyti mažų elektroninių vienetui, yra skaitmeninis ekranas ir rodyti aktyvavimo mygtukas.

Valdyba, kad ji pastatyta apie priemones, apie 2 5 / 8 "ilgio x 1 1 / 2" pločio x 1 / 2 "aukščio.

Šis įrenginys yra maitinamas iš 9V baterija kurios priemonės 2 x 1 "x 5 / 8".

Noriu namo visą vienetą, įskaitant akumuliatorių.

Norėčiau būsto turėti 3 / 4 "x 1 / 2" langas į ekraną, 3 / 8 "aplink skylę ekrano aktyvavimo mygtuką ir durys prie baterijos ir reset mygtuką (tai yra 3 / 8 "x 1 / 8 aukštas).

Kadangi aš noriu rodyti, kad patalpose, bet matoma, mano pirmoji mintis apie medžiagos naudojimą šiam būstui yra skaidraus plastiko (bent viršų dalis būstą).

Aš planuoju naudoti ploną plastikinį lakštinės medžiagos (maždaug 1 / 16 storio) šios viršų dalį ekrano.

Tai leis man lengvai gręžimo skylę ekrano aktyvavimo mygtukas.
Aš galiu sukurti popieriaus kaukę su stačiakampio formos skylę ekrano ir aplink skylę mygtuką.
Aš taip pat gali spausdinti aprašomųjų ir estetinės grafika šioje kaukė pabrėžti vienetas.
Kai daroma, aš tiesiog laikytis kaukes su skaidriu plastiku.

Tai rūpintis veido būsto.

Pastatyti likusią šio būsto, Aš planuoju padaryti atviro rėmo galinės pusės vieneto ir fiksuoto rėmo su ŠARNYRINĖ durų (baterijų prieigą) ir apatinėje korpuso.Tada pritvirtinti veidu į viršų, ir ŠARNYRINĖ duris apačioje šio rėmo.

Bet čia, kad aš pakimba ant kelių taškų.

Pirmiausia, aš Nesu tikras, kad toliau naudoti plastiko ir likusia būsto ar naudoti kitos medžiagos, tokios kaip mediena.

Nors šios medžiagos bus nustatyti galutinę išvaizdą ir estetika būsto, pagrindinis punktas šio sprendimo atrodo ant, kokios medžiagos gali būti geriausias priedą ir pasinaudoti ŠARNYRINĖ (dėl baterijos durelės).

Nors tai vis dar yra svarbus punktas, mano pagrindinis rūpestis šiuo metu yra konfigūracijos šio būsto.

Tai, atrodo, nueiti į 2 variantus;
1.Įdėkite bateriją po plokščių.
2.Įdėkite bateriją šalia (šone) plokštės.

Pateikimas baterijos po plokštės leis būsto kaip aukštas, kaip ji yra plati.
2 3 / 4 ilgio x 1 1 / 2 pločio x 1 1 / 2 ūgio

Pateikimas baterija pusėje plokštės padės išlaikyti aukštis galutinio mazgo (apie 3 / 4) ir padidinti matmenys veido vieneto.

Šis antrasis pasirinkimas yra labiau pageidautina nei pirmąjį, nes jis padės gatavo vieneto daugiau butų ir stačiakampio nei pirmas variantas ir, dar svarbiau,
joje bus numatyta papildomų erdvės ant vieneto daugiau aprašomųjų ir estetinės grafika .

Tačiau šioje srityje dar problema.

Tai reiškia, kad ji galėtų būti geriausia statyti atskirame korpuse (su ŠARNYRINĖ durų) dėl baterijų ir pritvirtinti, kad (arba uždengti, kad į) pagrindinės būsto.

Bet kuriuo atveju jis mane atgal prie sprendimo, kaip medžiagos, kurios gali būti geriausiai pritaikyti.

Taigi, tai tik keletas iš mano pradinės mintys šia tema.

Aš supranta, kad šiuo klausimu galėtų būti šiek tiek off-centro pagrindinis tikslas šiame forume, tačiau tikiuosi, kad tai padeda tarnauti kaip maisto ir apmąstymų tiems, kurie taip pat yra susijusios su šiais klausimais.

Pabaigoje norėčiau pridurti, kad tik aukcioną mano mintis, kaip aš jau padėjo daugiau aiškumo, kad mano tikslas ir, galbūt, kad taip pat galėtų padėti aptarnauti kitų.

Charles

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back