A ic5141 problema

B

balun

Guest
Dėl problemų, IC50, aš įdiegta ic5141, bet šį kartą possible, kad ji manimi labai labai lėtai, kad atidaryti "Analog Dizainas Aplinka", virtuozas, CDSLog pasakyti man, kad Įspėjimas: Ar ne konvertuoti eilutę "-b & h-Lucida-vidutinio R normalus-sans-*- 140 -*-*- p-*- iso8859-1 "tipo FontStruct * Klaida * Nepavyko nustatyti ryšį su WaveScan. Prašome išeiti ir vėl pradėti darbastalį. Ic5141 atidarytas be "lmgrd ***"( licencijos), tai yra priežastis?

Kokią Linux sistema jūs šiuo metu naudojate? Aš rekomenduojame RedHat 8 arba RHEL 3

Aš taip pat patyrė tą pačią problemą. Deja, aš patyrė tą pačią problemą: Mandrake, RedHat 7, RedHat 8, ir RHEL 3. Tačiau, mano įtarimas, kad jūs turite licenciją nepalaiko wavescan. Spėju, kad jūs naudojate licencijos failą IC50. Wavescan naujai įrengta IC5141, todėl IC50 licencija neveikia IC5141. Mano lūkesčiai, galite naudoti failą su licencijos IC5141 IC50, jei jūs naudojate waveview, o ne iš wavescan. Aš nebandžiau, bet aš manau, kad tai įmanoma. Bet kokiu atveju, po bando keletas atšiaurių dienas, aš grįžau į IC5033 su Mandrake. PS Jei kas naudoja IC5033 RedHat 9 arba RHEL 3, prašome leiskite man žinoti, kaip įdiegėte. Man, IC5033 yra iš esmės darbo, bet problema kai pelės dešiniuoju pelės klavišu meniu langai spectreRF.

Turiu dar išspręsti šią problemą. Manau, kad ic5141, numatytasis "banga žiūrovas" "wavescan", bet sena versija, žiūrovas yra "AWD". Galbūt dėl licencijos problema, wavescan negali pradėti, taip, kad mes galime pakeisti numatytąjį bangos žiūrovo "AWD", kuri gali būti padaryta modifing ". Cdsenv". Tai yra, nustatoma reikšmė po eilutę: ***** asimenv.startup cds_ade_wftool string "wavescan" ***** Dabar, mano šmėkla veikia gerai. Yra kai kurių kitų programų, kurios naudoja "wavescan" per daug, jei su ta pačia problema atsirado rasti. Cdsenv ir pakeisti numatytąjį "AWD". Dėkoju jums visiems už man keletas patarimų.

\\ Cadence_ic_5.0 \\ tools.lnx86 \\ dfII \\ mėginius, atlikti pakeitimus. Cdsenv failas šiame kataloge, AWD numatytasis signalo žiūrovas. Dėl Amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back