Aštuoniakampis induktoriaus projektavimas skelbimuose

• Thread starter Beardolphinaries
  • Start date
B

Beardolphinaries

Guest
Labas, aš girdėjau, kad dizainas aštuonkampis induktoriaus skelbimų, pirmą kartą gali generuoti MATLAB koordinates ir išsaugoti failą, skelbimai gali skaityti šį failą automatiškai išdėstymu atkreipti induktoriaus. Ar, kad Turės? Ačiū tiek daug.

Iš tiesų, GDSII byla susideda iš daugelio jos format.You koordinates, gali sukurti scenarijų failą eksportuoti į skelbimus kaip GDSII. Kita galimybė yra sukurti parametrų sudėtinės dalies "Design Kit" variantas skelbimuose. Arba, jei prašote pagalbos kai iš Agilent, jie gali siųsti kelis dizaino rinkinys, kuris yra naudojamas kurti įvairių tipų induktyvumo ..

Labai ačiū:) Pirmuoju atveju, gali man pasakyti, kaip aš galiu sukurti GDSII failą? atrodo jis yra kažkoks dvejetainis failas. Designkits. Šiuo metu aš neturiu jokių designkits. Bet jūs sakėte, kad galiu prašyti, kai iš Agilent designkits, tai nemokamai ar ne, paprastai. Ačiū.

[Quote = Beardolphinaries] Ačiū labai:) Pirmuoju atveju, gal galėtumėte man pasakyti, kaip aš galiu generuoti GDSII failą? atrodo jis yra kažkoks dvejetainis failas. Designkits. Šiuo metu aš neturiu jokių designkits. Bet jūs sakėte, kad galiu prašyti, kai iš Agilent designkits, tai nemokamai ar ne, paprastai. Ačiū [/quote] Taip, GDSII yra dvejetainis failas natūra .. Jei turite Cadence virtuozas maketo dizaineris, jis taip simple.Create savo dizaino ir perdavimo "eksporto / srautas iš" įrankis "... Be to, jūs taip pat galite kurti savo figūras naudojant Autocad.With - tinkamai konvertavimo programa (galite rasti internete). Dwg gali būti perkelta į GDSII.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back