Aš plėtoti projektus su mikrovaldikliu.

P

Posser

Guest
Sveiki! Aš esu iš Brazilijos ir darbo su plėtros projektų kontrolė ir automatizavimas su mikrokontrolerių. Mano svetainėje Jūs galite pamatyti keletą projektų, kad aš. Jei norite, kad aš plėtoti projektą, tiesiog nusiųsti laišką fabioposser@hotmail.com , arba rašyti čia. Vertimas į anglų kalbą žemiau portugalų temose. Tikiuosi jums patiks. http://www.fabioposser.com Ačiū už Jūsų dėmesį! Fabio Posser

Hi Posser. Man reikia padėti taip: Dizainas, sukurti ir parodyti šio belaidžio ryšio bevielio ryšio system.A nuosekliojo perdavimo protokolas turi būti suprojektuoti ir įgyvendinti. Protokolas turi apimti klaidų kontrolę, srauto kontrolės, formavimą ir klaidų aptikimo. Specifikacijos: ·> 64 kbps Diskretizacijos perdavimo. · Full Duplex. · Pointtopoint. Prieš galiu įdiegti belaidį ryšį, aš planuoju perduoda neapdorotus duomenis per RS232 dviejų 8051 microcontrollers.i naudoti RF modulis įgyvendinti belaidžio connection.Where galiu gauti C kodavimo padėti virš Varsity project.Please rodo Jei manote, geresnis būdas kreiptis į šį projektą?:

Sveiki, Fabio Posser, Prašau man padėti sukurti automatizavimo sistemos per du WY bevielio commonication tarp mikrokontrolerių. Ar jums galėtų padėti man sukurti, aš turėjau greitai tyrimų dalių aš turiu Xbee siųstuvai kad galėtų ommunicate abiem būdais ir Atmega16 mikrovaldiklį lustas. Kaip padaryti, kad naudojant juos kontroliuoti elektrinis šildytuvas kaip juos įjungti ir išjungti. dėka Ismail

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back