B
BlackOps
Guest
Sveiki vaikinai, aš nusipirkau XUPv2P lenta, studentų kaina cuz: D gal kai kurie iš jūsų jau keletą paprastų pasiruošę pavyzdiniai projektai, o ne tie, su sąlyga, lenta? Noriu žaisti su žiūrėk ... aš turiu vieną klausimą: Turiu laptopa su video, man atrodo, kad aš galiu pridėti kitą kompiuterį mano nešiojamas, ir naudoti mano nešiojamas monitorius kaip atskiras monitorius kitą kompiuterį ... taip, aš galiu prijungti mano XSGA produkcijos XUPv2P lenta mano nešiojamieji kompiuteriai monitorius? ir ji taip pat turi SATA jungtis (tris) .. Ar tai reiškia, galiu prijungti bet kokį SATA HDD mano lenta, klaviatūros ... mano nešiojamieji kompiuteriai stebi .. ir tada apkrova kai operacinė sistema, ir turi užsakymą kompiuterio? (Bet procesoriaus greitis daug mažesnis, nei Pentium, cuz)? taip, ką ir galvoti apie idėjas aukščiau? tai gali būti įgyvendinama? ir vienas svarbus klausimas .... galiu sugadinti / nudegimas / pakenkti mano lenta, jei aš ką nors blogo?? Aš nesiruošia kablio savo grandines ten .... išskyrus pirmiau aprašytos standartinės įrangos ... taigi su šiuo dalykų NĖRA galima sugadinti lenta, jei aš įkelti kažką negerai ten? padėkoti u! [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 2 valandas 5 minutes: [/color] [/size] Turiu taip pat atsisiuntė ISE Nemokami WebPack 9.2 tai programa mano lentos? aš kažkur mačiau ant neto ..., kad vyresnio amžiaus 9,1 nepalaikė šioje diskusijų lentoje, tačiau daro naujas 9,2 ... Ar tai tiesa?