Aš nusipirkau XUPV2P! =)

B

BlackOps

Guest
Sveiki vaikinai, aš nusipirkau XUPv2P lenta, studentų kaina cuz: D gal kai kurie iš jūsų jau keletą paprastų pasiruošę pavyzdiniai projektai, o ne tie, su sąlyga, lenta? Noriu žaisti su žiūrėk ... aš turiu vieną klausimą: Turiu laptopa su video, man atrodo, kad aš galiu pridėti kitą kompiuterį mano nešiojamas, ir naudoti mano nešiojamas monitorius kaip atskiras monitorius kitą kompiuterį ... taip, aš galiu prijungti mano XSGA produkcijos XUPv2P lenta mano nešiojamieji kompiuteriai monitorius? ir ji taip pat turi SATA jungtis (tris) .. Ar tai reiškia, galiu prijungti bet kokį SATA HDD mano lenta, klaviatūros ... mano nešiojamieji kompiuteriai stebi .. ir tada apkrova kai operacinė sistema, ir turi užsakymą kompiuterio? (Bet procesoriaus greitis daug mažesnis, nei Pentium, cuz)? taip, ką ir galvoti apie idėjas aukščiau? tai gali būti įgyvendinama? ir vienas svarbus klausimas .... galiu sugadinti / nudegimas / pakenkti mano lenta, jei aš ką nors blogo?? Aš nesiruošia kablio savo grandines ten .... išskyrus pirmiau aprašytos standartinės įrangos ... taigi su šiuo dalykų NĖRA galima sugadinti lenta, jei aš įkelti kažką negerai ten? padėkoti u! [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 2 valandas 5 minutes: [/color] [/size] Turiu taip pat atsisiuntė ISE Nemokami WebPack 9.2 tai programa mano lentos? aš kažkur mačiau ant neto ..., kad vyresnio amžiaus 9,1 nepalaikė šioje diskusijų lentoje, tačiau daro naujas 9,2 ... Ar tai tiesa?

Jungtys yra tik jungtys, tai jūs, kurie turi būti sukurti IP SATA šių jungčių.

kas nors pakrautas bet imties plano šioje diskusijų lentoje? jei kas nors ką nors su juo, gal galite man papasakoti daugiau apie tai, aš esu, peržiūrintys taip pat internetas tokių dalykų, ..., laukia UR atsakymų, nes

Ar gali kas nors pasakyti man čia aš galiu gauti Impact programinę įrangą?? Aš net negaliu rasti parsisiųsti arba xilnx svetainėje arba "Google"! ... ar to pakanka visiškai programa šioje diskusijų lentoje?

poveikis yra įtrauktos su savo ISE WebPACK. Jis turėtų pasirodyti jūsų "Windows" Start Menu "Xilinx ISE Priedai. Paprasčiausias būdas pradėti naudoti ISE Projekto Navigator sukurti nedidelį bandomąjį projektą, (pavyzdžiui, mirksi šviesos diodas), ir jį atsisiųsti į FPGA per USB kabelį. Projekto Navigator GUI, kad pusiau patogiai veikia atskirų ISE priemones, tokias kaip XST, žemėlapis, PAR, BitGen, ir IMPACT. Aš nežinau daug apie XUPV2P valdybos, išskyrus tai, kad atskirų savininkų, atrodo, sunku rasti tinkamą dokumentaciją ir projektų pavyzdžių. Manau, kad dauguma universitetų projektus Automobiliai įterptųjų "PowerPC", ir kad jūs norėtumėte Xilinx EDK į ISE. Pabandykite paklausti Xilinx, kodėl savo puslapyje nurodo į "nuoroda dizaino" neveikia. Gal ji prieinama tik į universitetus: http://www.xilinx.com/univ/xupv2p.html

padėkoti u! ir ... Aš esu šiek tiek supainioti XUPV2P vp30 lusto ir ML310 lenta ??... aš turiu atsisiųsti dokumentus, ML310, bet tai yra dar vienas valdybos natūra ... ką indeksas XUPV2P turėti?? ačiū

gal galite bandyti gauti nemokamai, jei esate studentas ir taikyti jį savo grupės pavadinimą

Hi, įdomiai Aš po savo pėdomis ir nusipirko savo XUPV2P lenta! , bet aš turiu problemų su EDK įrankiai ... Ar yra kokia nors alternatyva, kad?? Ar galiu naudoti jokių įrankių, kurie yra laisvai pabandyti įterptosios programinės įrangos, kad laive?

Sveiki, aš turiu patį laivą, taip pat Jums nereikės gauti EDK, arba eval, jums reikės įsigyti, turiu dar įdėti savo rankas ant jo, šiuo metu, tačiau tai padaryti greičiau, reikia jūsų pagalbos vėliau ... Lol Cheers

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back