Aš noriu rašyti minkštas debug FPGA, mikrovaldiklius, rankos, man reikia pagalbos!

Y

ymq8328

Guest
Aš tik noriu, kaip JTAG darbą. Todėl aš nuspręsti parašyti minkštas, o gal, kai aš visiškai
projekto, I žinomai ji.Manau, JTAG bus labai naudinga ateityje.
Aš tik naujokai, bet aš turiu daug laiko.
1 I žinomai mažai ką apie JTAG.Taigi, aš reikalinga jūsų pagalba.
Kur galima rasti JTAG lape apie, aš žinomai tai yra kažkas, IEEE, bet aš negaliu rasti naudokite paieškos enginer.
2 Ar yra atviro kodo minkštas už tai, ką abot JTAG-ARM9?kitas?
3 Kaip JTAG darbus, imtis, pavyzdžiui AVR, kaip MCU veikia?

HaHa!Nemanau, žinomai kaip sunku projektas.Tiesiog pasakykite man tiesą!

Citata:

HaHa!
Nemanau, žinomai kaip sunku projektas.
Tiesiog pasakykite man tiesą!

Gerbiami eltonjohn ir niekam!
Manau, kad projektas yra sunku, todėl aš nuspręsti Rengti prie vartojimą jis.Tikiuosi, minkštas tik remti deviced (rankos ar FPGA ar AVR).kaip aš galiu padaryti?dabar mano problemos aš nežinau, kur galima rasti pakankamai informacijos ir kuri yra pagrindinis!

Ieškote standartus?Pirmasis yra turbūt geriausiai tinka jums.Pabandykite ieškoti atsisiųsti, arba PM man.

IEEE Std 1.149,1-2.001 - IEEE standartą Bandymo Uosto prieigų ir periferijos nuskaitymo Architektūra
IEEE Std 1.149,4-1999 - IEEE standartas mixed-signal Bandymo Verslas
IEEE Std 1.149,5-1995 - IEEE standartą modulio bandymas ir priežiūra magistralės (MTM-Bus) protokolas
IEEE Std 1.149,6-2.003 - IEEE standartas periferijos nuskaitymo bandymai Išplėstinė skaitmeniniai tinklai

Aš perskaičiau pirmąją išmokti JTAG darbus, ir tada aš mažas C programa, kad derybos su JTAG uosto į mano projektą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back