Aš negaliu sukurti Gerber į Allegro 16,3

A

aey

Guest
Aš mokymosi Allegro. bet aš nesuprantu, apie meno procesą. tai rodo, masažas visada. Kaip ?.... pls.
332010154649.png
332010154751.png
332010154813.png
332010154844.png

1. Pereiti į Bendri parametrai 2. pakeisti įrenginio tipą: Gerber RS274X 3. pakeisti formatą į kažką panašaus į: Integer vietos: 3 dešimtųjų tikslumu 5 Turėtumėte galėti generuoti duomenis. Eda

Ačiū. Matau masažui. nes aš pakeisti kelias meno kūrinius. dabar galiu kurti meno kūrinius. bet aš negaliu nustatyti RS274X kaip numatytąjį parametrą. kodėl?

Pereiti į SHAPE -> Pasaulinis DYNAMIC PARAMETRAS -> VOID KONTROLĖ (skirtukas) tada iliustracijų formatas pasirinkti, ką šiuo metu esate naudojant ... Jei turite klausimą, į kurį galėtų kalbėtis su manimi per skype: bgabarda

Sveiki ekspertai, aš turiu panašią problemą meno kūrinių gamybai, naudojant 16,2. Prašome informuoti, jei kas nors fiksuotas jis teisus. Ačiū.

auksinė taisyklė pažeidimas "Nenaudoti vietos aplanko pavadinimas" Hock

galite paleisti tai patikrinti DBdoctor ar duomenų bazę patikrinti, aš visada paleisti šį tikrinimą Prieš generuoti Gerber failus. Jei problemos vis dar pasitaiko, galima pasiekti mane per skype: bgabarda

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back