Aš ne elektronikos inžinierius, turiu vieną!

M

mrdarklight

Guest
Sveiki visi, aš inžinierius elektronik Esu projektavimas. Aš pirmą kartą turės užduoti keletą klausimų apie dizaino galimybių, ir tada, kai yra nustatyta, reikės jo / jos prototipą. Šis dizainas yra DVD grotuvas su savo ekrano, kad gros DVD, kai jūs įtraukėte in norėčiau paprašyti, kad pirminėse konsultacijose, tačiau, žinoma, aš esu pasirengęs mokėti už sutartą kainą prototipas. Prašome susisiekti su manimi adresu robmh@mps.com , jei jus domina. Ačiū!

Manau, kad vienas inžinierius nepakanka šiam projektui. Bent 4: Analoginis Skaitmeninis dizaineris maketo dizaineris inžinierius taikymas inžinierius

Tada aš turėsiu vieną inžinierius / projektuotojas, prižiūrėti kitus. Turiu vienas vaikinas, kuris gali išgelbėti mane prototipas, ir gali man pasakyti iš anksto, kiek jis kainuos. Apie tuos, kurie yra prieinami dabar, mano daugiau kioskas taikymo - žaisti vaizdo, bet be garso, ir nereikia atlenkiamą ar Pasukamas ekranas. Low Cost bus svarbiausias veiksnys, todėl mes išpardavimas iš visų pašalinių daiktų. Be to, jis gali būti patentuotas vaizdo formatą, arba ne-DVD formato, nors aš galvoju, kad tai beveik turi būti DVD išlaidas.

Siūlau artėja gamintojams, kurie jau padaryti DVD grotuvai. Įtariu, kad jei jums, kad ne mažiau kaip 50000 vienetų jūs negalėsite tai padaryti mažiau nei esamų vienetų kainos.

Hmm, gerai, jei kas nors nori padėti čia, leiskite man žinoti, elektroninio pašto adresą. Ačiū!

Ar turite tikslinė kaina? Kas yra apimties, kad galima tikėtis pagaminti?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back