Aš ieškau už pigiausią mikrovaldiklį

N

nikhilele

Guest
89c2051 yra geriausia aš uptill dabar. Aš donot norite gamyklos programuojamą valdiklį Norėčiau programuoti partijos 10 ne mano vieta. nors aš donot turėti jokių problemų, jei jie yra OTP, EEPROM, arba Flash, programos yra mažos ir reikalavimas yra taip pat mažiau. taip ir gali pasiūlyti bet kokį dalyką U Like

pabandykite patikrinti rscomponents.com ar digikey.com kainų, tačiau siūlyčiau atmega128 arba bet iš ATmega serija, kuri yra JTAG arba kada nors patikimą PIC16F84 mikrovaldiklius

Sveiki, Pirmiausia,
bet kada patikimas PIC16F84 MCU
yra brangus, taip pat pasenusi. Jį pakeitė 16F628, praėjusio amžiaus. Dėl pigaus IPS mikro, pabandykite 10Fxxx serijos. Futurlec turi vieną dolerį ir penkis centus 10F206. Girdžiu 10F2xx galima buvo apie 50 centų. http://www.futurlec.com/ICMicrochip_PIC12.shtml matau, jie taip pat parduoda ATTiny11 8-Pin 6MHz 1kb 8-bitų mikrokontrolerių šešiasdešimt centų: http://www.futurlec com / ICAtmel.shtml Taip pat šioje diskusijų lentoje po, manau, Paul Olandijoje, kuriame teigiama, mažos mikroaplinkos, kur aš niekada girdėjote, iš Taivanio. Tikiuosi, kad tai yra šiek tiek padėti. Pagarbiai, Robertas

Aš rekomendavo. PIC Microcntrollers Familly PIC16F84A, PIC16f628A & PIC16f877A) Pigūs ir galite padaryti programmar, save ir programuoti PIC

PIC16F72 turi daugiau atminties ir su PIC16F628 ADC palyginti

Pigiausia mikro jos entirly priklauso nuo jūsų paraišką. AT89S51 yra pigiausias mikro pagal savo info.

Sveiki, Taip pat galite apsvarstyti Philips 89LPC serijos žemų kainų lustai aikštelė ir mažos galios daugiau galingų funkcijų. Alanas

hi gal galėtumėte nurodyti savo MC reikiamus išteklius, kad būtų galima padėti u. Taip pat turėtų nurodyti savo biudžetą. Ačiū

Gerbiamieji, Jei 89c2051 galimybės jums pakaks manau, kad geriausias pasirinkimas yra: AT89C2051 arba AT89C4051 iš Atmel AT89S2051 arba AT89S4051 tas pats, kaip nurodyta pirmiau, tačiau jie yra sistema Programuojamas. Sėkmės!

Jūs galite pamatyti visas 16F tipo PICS ir organizuoti aukcioną pagal kainą .. 16x505 buvo būti pigūs, kai jis išėjo, kaip $ 0,50 kiekio. Atrodo, kad kito varianto arba du yra pigesnis dabar, nors .. , 16F72 yra 3x kaina dabar, bet tikrai turi gerą stuff kainos. , 16F870 yra taip pat labai geras, arti 876 ir tt, bet daug mažiau, turi 100 + prototipų vertus, ir jie yra labai patogu, daug trenksmu $ $ .. Alanas

tai priklauso nuo daugelio kintamųjų. Pirmieji ur ištekliai. Antra UR vieta. Nors atmel valdiklis, 89 serijos yra pigūs, bet jie neturi daug resursų. Antra, jei gimęs žemyninėje Kinijoje valdiklių būna realus pigūs.

aš taip pat manau, kad + serija bus geriau. nes ji gavo vidaus ADC, PWM, RS232 ir tt

Nuo gerai žinomų gamintojų, 2 pigiausi valdikliai, kad aš naudoju: 1. PIC12C508 = $ 0.60 2. Z86E0208 = $ 0,50 tiek Kiekis Vieneto iš 1000pcs.

+ + Yra labai brangus man reikėtų atsižvelgti į visus dalykus. aš ieškau nedidelio masto projekto valdiklio ir kad galima perprogramuoti daug kartų. Tuo ir AVR serijos yra gerai šis attiny2313 iš Atmel /

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back