9W CFL lempa trumpą gyvenimą - padėti reikia

A

Andy G

Guest
Hi! 9W CFL lempa mano avarinės šviesos suteikia labai trumpą gyvenimą, vargu ar eina 15 dienų --- avarinės šviesos NOHA prekės pagamintos Kinijoje, Ar kas nors prašome pateikti keletą idėjų, kodėl lempos perdega taip greitai? Ačiū!

Taip .. Aš sutinku su FVM. Iš esmės kinų pagaminti produktai yra skirti be jokių R & D ir taip trūksta spektaklio. Paprastai pajuodinant Kompaktinės fluorescencinės lempos, nes pa-propper dažnį operacija, kuri dažniausiai dėl sub standartinio dizaino ir ferito šerdies transformatorius apvijų.

Ačiū FVM ir Pranam77 jūsų vertingas pastabas. šių pigūs produktai iš Kinijos yra potvynių rinkos ir vartotojai praranda. Aš tikiuosi, kad kas nors galėtų man pasakyti teisingą likvidavimo ferito šerdies transformatorius duomenis, kad galėčiau užbaigti vienas pats.

Aš manau, turėtų būti įmanoma, siekiant pagerinti produkto, bet tai iš tikrųjų reiškia perdaryti. Ji nebus sėkminga be atlikti tam tikrą darbą, kad originalių dizainerių akivaizdžiai praleista. Jums reikės pagrindinio elektronikos prietaisų šiam tikslui. Specialusis dalykas su Kinijos elektroninių produktų, jums aukštųjų technologijų produktus iš kai kurių gamintojų (galbūt tarptautinės jungtinės įmonės) ir nuo kitų šiukšlių kokybės. Aš neseniai išmontuoti nešiojamojo kompiuterio SMPS, kad baigėsi jos gyvenimas po kelias savaites su mažas lankinio išlydžio galios tranzistorius kaišteliai. Radau neįtikėtinai mažas izoliavimo atstumai, taip pat vietose, kad būtų tikėtis pasiekti elektros saugos. Todėl gamintojas "pamiršo" žymėti produktą su SELV simbolis (dviejų koncentrinių kvadratus). Aš nusprendė reikalauti pakeitimo garantija ...

Perku Sylvania CFL. Spalvos temperatūra 3k grynas balta ir nors jie taip pat yra pagaminti Kinijoje jie daugelį metų. Pora nepavyko, ir po to, kai telefonu Sylvania jie siuntė kuponus pakaitalų. Laisvo CFL iš mano elektros naudingumo bendrovės buvo pašalinti ir pakeisti, nes Kinijos gamintojas pavogė kitos kompanijos sertifikavimo etiketės ir jie apvarvėti deginimas plastiko.

Kaip gerai žinomas faktas,, kad Indijoje yra trečioji korumpuota šalis pasaulyje, žmonės čia tiesiog reikia gerai pigūs. Nesvarbu, ji gali turėti du OAR 1 mėnesius ar net savaitę gyvenimą. Taigi kinų produktų yra pagaminti JAV, Europos ir Azijos rinkose, kuriose Azijos kategorija bus chepest ir inferiorest visų lyginant othet dvi kategorijas tris kategorijas. Mes gauname kinų 9 vatų CFL lempa pastatyta tik 29 / balasto - rupijų. Appx 0,6 $

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back