90s2313 vaizdo generatorius

Patikrinkite išvesties įtampa, ji turėtų būti 1Vpp. Patikrinkite surinkimo ir rezistorius vertybes. Kiek žinau, vaizdo įrenginių varža 75Ω bet šios schemos nėra.

Greičiausiai jūsų TV-Monitor 75Ω įėjimo varža susilpninto vaizdo signalo dydį .. Jei monitoriuje yra jungiklis, kuris pasirenka tarp High-Varža 75Ω, nustatykite jį į aukšto impedanso .. Priešingu atveju jums reikės buferio .. Pridedu vieną BJT Unity-Gain stiprintuvo arba buferio pavyzdys .. Linkėjimai, IanP

Sveiki IanP aš pridėjo savo bufferand ir dabar turiu vyksta į TV monitoriaus 1.2Vpp vaizdo signalą, tačiau nuotrauka yra juoda ir balta. Kodėl tai B & W?

Pabandykite "žaisti" su apkrovos kondensatorius visame 17.734MHz kristalo .. Pavyzdžiui, prisijungti 100pF (ar net daugiau) pin 4 straipsnio XTAL2) ir 47pF pin 5 XTAL1) .. Linkėjimai, IanP

Šis forumas yra puiki. Aš prašėme spręsti šią problemą mėnesius. Bingo. Tik pasirinkdami skirtingus apkrovų kondensatorius 120pF + 47pF) ir spalvą įjungtas. IanP, kad buvo puikus pasiūlymas!! : D Thanks a lot. : D: D: D

Labai malonu girdėti, kad diagnozė buvo teisinga .. Linkėjimai, IanP

Taip, tai veikia:! ::. DI pakeitė 2x22pF su 150pF ir 47pF. Dabar, kaip padaryti visą ekraną mėlyna?:

Pirmiausia, jei jūs ketinate padaryti šį darbą tinkamai turėtumėte naudoti antrą programinės įrangos versiją, kuri įgyvendino visus reikiamus elementus vaizdo rėmo, kad yra H-Sync ", V-Sync", equalizations ir visi, kad medžiaga .. Antra, vieno spalvotas ekranas, turite užprogramuoti mikrovaldiklį nuolat generuoti spalvų vežėjas visos horizontalios linijos trukmės .. Tam reikės daug instrukcijų (žr. kodą - 4 iš instuctions sudaro vieną ciklą) su jokia kita operacijoms) tarp ... [Kodas] color_carrier: iš portd up_color iš portd, vienas iš portd, down_color,, vienas iš portd. ... [/Code] Jei galite daryti savo namų darbus ir apskaičiuoti, kiek iš šių ciklų, reikia užpildyti vieną horizontalią liniją ir, kaip tai yra susiję su AT90S2313 "programos atminties dydžio, kitaip tariant, bus baigtas kodas tilptų į jį , arba ne .. Linkėjimai, IanP

Aš nesu labai gerai susipažinęs su 90S2313. Ar manote, kad kodas bus netelpa į blykste?

AT90S2313 turi "tik" 2k programos atminties, ir tai nėra pakankamai didelis, kad šioje paraiškoje mėlynas ekranas) .. Aš Recon tai būtų galima padaryti, jei programa atmintis buvo kažkur arti prie 4k .. Jei vis dar norėtumėte naudoti tą patį kodą, turite "klijuoti" su tos pačios šeimos .. Ištirti, jei, pavyzdžiui, AT90S8515 arba ATMEGA8515 gali būti, "per, clocked" ne 17MHz .. Linkėjimai, IanP

Ačiū už jūsų pagalbą. Manau, kad galiu naudoti ekranas su spalvų barų ir 90S2313. DrWho

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back