89c55wd galia Reset problema

N

nikhilele

Guest
turiu dvi lentas vieną laivą dėl galia valdytojas nėra naujo automatiškai, o kitos plokštės jį iš naujo automatiškai.

Priežastis gali būti:
taryba, kurioje iš naujo yra ne darbo turiu prijungti 4700UF kondensatorius mano mobilusis, kuri maitina per tą patį laivą ir šį mobiliojo reikia daugiau dabartinio tik paleidžiant, kad aš susijęs didelis kondensatorių.

Mano Reset CKT yra 4.7UF kondensatorius ir rezistorius 10k.or resistor.

Taigi, ką aš turėčiau didinti kondensatorius
ar rezistorius.

Nė vienas.Drop RC iš naujo, naudokite tinkamą Reset IC.

wek

Manau, kad tai gali būti padaryta RC CKT.
Faktiškai PCB taryba yra pasirengusi i can't Pridėti IC jį, o aš galiu pridėti kitą kombinaciją iš RC.

Mielas,

Jūsų RC yra OK.I naudojami 10UF 4,7 K (paties laiko konstanta) ir tai veikia perfect.i manote, kad galima naudoti rezistorius lygiagrečiai su 4700UF Capacitor eiti po to, kai išjungti. (Po ilgą laiką, pavyzdžiui, po 3 sekundžių).

Sėkmės.

Citata:

Jūsų RC yra OK.I naudojami 10UF 4,7 K (paties laiko konstanta) ir tai veikia perfect.i manote, kad galima naudoti rezistorius lygiagrečiai su 4700UF Capacitor eiti po to, kai išjungti. (Po ilgą laiką, pavyzdžiui, po 3 sekundžių).

Mielas,

Manau, kad jūsų 4.700 UF kondensatorius yra lygiagreti su supply.When išjungiate tiekimo ir

Jūsų 4700UF kondensatorius neturi įvykdymo rezistorius, savo galia iki Reset kondensatorius

taip pat yra atsakingas ir kada kreiptis į jus maitinimo ne iki Reset occures galia.

siųsti schema, šiuo schema R2 įvykdymo Galia iki naujo Capacitor

(ir bet othr Capcitor, kuri yra lygiagreti su tiekimo) nuo Išjungti.

Sėkmės
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Mielas,

Check this Application Note @ atmel Svetainė:

Kaip apskaičiuoti iš naujo įvedimas C51 Mikrokontroleris Capacitor

http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/Reset-V13.xls
http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc4284.pdf

Sėkmės.

Citata:

Manau, kad jūsų 4.700 UF kondensatorius yra lygiagreti su supply.When išjungiate tiekimo irJūsų 4700UF kondensatorius neturi įvykdymo rezistorius, savo galia iki Reset kondensatoriustaip pat yra atsakingas ir kada kreiptis į jus maitinimo ne iki Reset occures galia.siųsti schema, šiuo schema R2 įvykdymo Galia iki naujo Capacitor(ir bet othr Capcitor, kuri yra lygiagreti su tiekimo) nuo Išjungti.Sėkmės

Labas

Kadangi turiu šiek tiek patirties galiu tik teigti, kad Jūs naudojate tinkamą Reset IC.
Galite matyti, kas vyksta su skaitmeniniu apimties Vienkartinio režimas.
RC problema iš naujo, net jei jums rasti reikiamą kondensatorius ir rezistorius, kad jūsų grandinės kartais gali užrakinti, jeigu yra daug įjungti-išjungti iš maitinimo tinklo. Kondensatorius negali vykdyti tinkamai ir iš naujo Wil tinkamai neveikti.
Yra žmogui būdus, bet jei turite laiko eksperimentuoti naudoti Reset IC sutaupyti laiko

Jūs visada galite išspausti iš 3-legger MAX810 ar pan (zillions panašių (saugokitės, teigiamas Reset!) Yra gaminami).

wek

mes galime naudoti monostabilnym Multivibratorius kaip reset IC Tai pigūs tirpalas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back