89c51rd2 programuotojas man padėti

Hai macroasm
Tai programuotojas už Atmel 89 serijos mikrokontrolerių iš United7 technologijos yra paprasta naudoti
ir nebrangiai, bet galingas Flash mikrokontrolerów programuotojas už Atmel 89 serijos.Tai programa, skaitymas ir patikrinti kodą duomenys, Rašyk šliuzo Bits, trinti ir Tuščiasis Pabandykite.Visos saugiklių ir blokavimo bitai yra programuojami.Tai programuotojas yra pažangios Borto
firmware'u ir jungimasis prie serial port.Jis gali būti naudojamas su bet kokio tipo kompiuterio ir nereikalauja specialios įrangos.Viskas ko reikia yra nuosekliojo ryšio uostą, kuriame visų kompiuterių.Į caseUSB yra reikalinga parama, kad programuotojas gali būti naudojamas su papildoma USB į serijos konverteris yra

Fore daugiau informacijos ir palaikė lustai, apsilankykite www.united77.com/89programmer.htm

Sėkmės
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Vienas iš aukštos taškų'89C51RD2 ir šeima yra įmontuota serijos bootloadera.Tai reiškia,
nereikia neead bet programuotojas, kol laive su "RD2 turi RS232 keitiklis lygio (pvz., MAX232), sujungtas su Rx ir Tx smeigtukai iš MCU; tai paprasta serijos kabelis (arba RS232 - į USB keitiklis "kabelis) prie kompiuterio.

Apie PC pusės, paruoštos paraiškos numatytos patogus naudoti: FlashMagic už Philips skonis "RD2 šeimos ir flip už Atmel's (laukuose: visada įtraukti prefiksą Lustinės esate nurodantis, kad nebūtų painiavos dėl gamintojo ).

JW

Štai vienas.
Aš naudoju flip 2.4.4 iš atmel.

Labai paprasta naudoti komandų eilutės sąsaja per suktis.Aš tiesiog spustelėkite jį du kartus Bat, jis veikia batchisp kokias programas
ir patikrina.

padaryti Bat Notepad.
pavyzdys partijos byla:
Kodas:

c:

cd "C: \ Program Files \ Atmel \ flip 2.4.4 \ bin"

batchisp-cmdfile "F: \ 8051 \ flip.cmd"

sustabdyti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back