869MHz nuorodą problemų - please help!

1

1icarus1

Guest
Hi there,

Man reikia gauti iki 1500 metrų (atvirame lauke) comunication ryšį tarp ADEUNIS moduliai.Mano terminalai meistras kuris yra 869,525 MHz ASK siùstuvas ir vergais (ASK imtuvas).

Komplektas modulių aš tai ARF27 iš ADEUNIS ir jo duomenų galima rasti adresu:
http://www.adeunis-rf.com/files/produit/ARF27/EN/ARF27% 20ASK% 20ARF7243A_ARF7245A% 20user% 20guide% 2005-11-V4-pcy.pdf

Charakteristikos siųstuvo (ARF7243A) yra:
Veikimo dažnis 869,525 MHz,
Atlikti galia 25 mW (14 dBm) iki 500mW (27 dBm) 50 Om į 5V
Moduliavimas ASK

Charakteristikos imtuvo (ARF7246A) yra:
Dažnių 869,525 MHz,
Jautris 0.5μV (-113dBm) Apie 50Ω
Demodulujące ASK
Bandwidth 100 kHz

Komplektas charakteristikos:
Nuoroda nusistovėjimo trukmę 2.5ms
Intervalo lauke 2000m
Dvinarė kaina nuo 500 iki 2400 bps Mančesteris

ADEUNIS pasiūlymai plakti antenos turi būti naudojama, aukštos distanses.

Asmeniškai aš nereikia gauti didžiausią, o iki 1500 metrų lauke.Praktikoje projektas yra siùstuvas kad visada juda aplink imtuvas ir siuntimo matavimai iš jutiklis.

Aš statyti Master and slave grandines, taip Adeunis APNote informacijos (modulių filtrai, protokolai
ir tt) ir programos veikia gerai.

Mano pirmasis bandymas buvo naudojant paprastus kabelius 86mm (λ / 4), tiek siųstuvas ir imtuvas
yra ANTENA pin, naudojant jas kaip antenos.Rezultatas buvo gauti iki 150 metrų į lauką.Taigi aš supratau, kad mano problema buvo mano antenos.

Neįmanoma naudoti kitų nei 86mm kabelį į imtuvo (IP66), tačiau galima naudoti bet kokią anteną, Jums pasiūlyti man siųstuvo modulis.

Aš neturiu patirties RD teorijos.Ar galėtumėte pasiūlyti man antena man reikia (URL gali būti baudos) taip pat distanse iš bendraašius kabelius aš turiu naudoti (I neeb ne mažiau kaip 5 metrų bendraašius kabelius prijungti anteną į siùstuvas).

Michael.

RX jautrumas (-113dBm) Geriausios TX galia (14 dBm) = 99dBm
Laisva vieta Kelias nuostolio @ 869MHz už 1500m =-95dB
Taigi, jei jūs naudojate RX ir TX antenos su 0dB pelno liks tik 4dB skirtumas, kad galite skirti kabelio nuostolių ir 5m ir įkalbinėti kabelis šiuo dažnis gali turėti daugiau nei 4dB slopinimas.
Jums reikia daugiau marža, nes nekilnojamojo maršrutas nuostolis yra didesnis nei idealus Free Space path nuostolių.Galbūt jums reikia daugiau naudos tiek antenos.

Aš rekomenduoju jums samdyti vietos RD konsultantas padės jums išspręsti šią problemą.Jis yra susipažinę su vietos reglamentai, ir bus Jūsų sprendimas dirbti su mažiausią redizains.

Jūs negalite suteikti pakankamai informacijos apie savo problemą.Mes su šalies naudojimo duomenų perdavimo greitis, dydžio pranešimus (iš viso bitai), naudojimo (fiksuoto arba judriojo), baterijai ar linijoje maitina
ir tt
ir tt
Vienas gali pasiūlyti didesnį pelną perduoda antenos, jei buvo nustatyti poziciją ir savo šalies taisyklės leidžia aukštojo eirp.Vienas gali pasiūlyti kitą modulį, naudojant FSK moduliaciją.Galima žaisti su gautų dažnių juostų, palyginti su duomenų perdavimo spartos pabandyti geriau signalo ir triukšmo santykis.Galima naudoti perduoda vairo pajėgumai.ir tt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back