8051 ir C + + Linux

A

ActiveX64

Guest
Sveiki, ačiū, kad radote laiko. Aš aukšto lygio Linux C + + programuotojas, ir kažkaip naujų elektronikos. Aš nusipirkau 2 AT89LP6440 MCUs ir dabar programa juos naudojant Persijos įlankos bendradarbiavimo tarybos, aš reikia antraštes! Ar kas nors žino, kaip aš galiu rasti antraštes? Radau Atmel, bet jie, atrodo, turėtų dirbti su Persijos įlankos bendradarbiavimo tarybos (sudarytojas), ir jie taip pat C, ir man reikia C + + antraštes. Ar kas nors žino, išgydyti, arba aš turiu rašyti programas C, o ne C + +? ir kai kuriose kitose vietoj GCC kompiliatorius? Ir taip pat, ar žinote, bet MCU suderinama su C + +? (C). Ačiū už jūsų padeda.

Sveiki, gcc atsargos negali generuoti kodą 8051 branduolių. Galite naudoti sdcc. MCU nebūtinai turi būti suderinamas su c + +, ji turi būti kompiliatorius turi galėti generuoti kodą tikslinės. Dėl mažos atminties MCUs vienas paprastai nenaudoja C + + savybės. Kind regards, Sebastian

Sveiki, ačiū Sebastianas. Aš ką tik pradėjo skaityti dokumentus ir vadovo sdcc. Ačiū už pasakojo apie sdcc. Ar žinote, jei tai suderinama su AT89LP6440 ar ne? Būčiau dėkingas už jūsų atsakymą.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas 14:35 ---------- Ankstesnė žinutė 13:58 ----------</span></span>
Sveiki Sebastianas. Aš perskaičiau visą vadovas. Atrodo, vienintelis dalykas, aš turiu padaryti yra pirkti programuotojas, surinkti lentos ir kaupia ir išbandyti programą. Thanks so much. Aš nuolat klausia bet kokius kitus klausimus, aš galėjo. [Color = "Sidabrinė"] [size = 1 ]---------- Rašyti pridėta 15:35 ---------- ankstesnį postą, 14:35 ----------[/DYDIS] [/color] Taip! ATMEL C antraštės yra suderinama su sdcc! Dabar visa tai turėtų daryti įsitraukti! Ačiū.

mokėti ypač dėmesio: [url = http://sdcc.sourceforge.net/doc/sdccman.html/node149.html] sdcc vadovas: 6.1 perkėlimą kodą arba iš kitų kompiliatorius [/url] dėl SFR naudojimo. Sebastian

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back