8 bit ADC INL problema

L

levyjj

Guest
Sveiki visi!

Aš sukurti 8-bit SAR ADC.4 TPĮ bit naudoti dvejetainiai svertinis kondensatoriai, 4 LSB yra R-2R kopėčių.modeliavimo rezultatas Gerai.Tačiau vertinimo rezultatas yra blogas.3 TPĮ turi INL problema.
vertinimo rezultatas: INL
0010 0000
-0,3 LSB
0100 0000
-0,67 LSB
1000 0000
-0,63 LSB
Nors gali padėti man?Kas sukelia šią problemą?Gal jis sukelia kondensatorius nesutapimui.Bet kondensatorius santykinis nesutapimui yra 1%, ji gali sukelti INL iki -0,67?
Aš bandė atstovauti problema modeliavimo pridedant nesutapimo, bet negalėjo gauti aukščiau rezultatas.

Labai tau ačiū!
Atsiprašome už mano prasta anglų!:

levyjj rašė:vertinimo rezultatas: INL

0010 0000 -0,3 LSB

0100 0000 -0,67 LSB

1000 0000 -0,63 LSB

:

ict_eda rašė:Čia yra keletas punktų:

1.
Kaip yra DNL ieško pirmiau konversijas?

2.
Gali būti kažkas negerai su matavimo sukurti.
Pamėginkite padidinti nusistovėjimo trukmę, pavyzdžiui,.

3.
Ar vertinimo rezultatas bus sistemingai arba atsitiktinai, ty jei priemonė kelių lustų jūs gaunate tą pačią INL?Sėkmės,IRT

Sukurti naują išdėstymą savo dangtelį masyvas, kuris yra visiškai simetriškai x ir y kryptimi.Naudokite manekeno dangteliu, jei reikia.Atrakje viso masyvo pagal manekeno dangteliai to paties dydžio.Be to balanso savo ryšius.

erikl rašė:

Sukurti naują išdėstymą savo dangtelį masyvas, kuris yra visiškai simetriškai x ir y kryptimi.
Naudokite manekeno dangteliu, jei reikia.
Atrakje viso masyvo pagal manekeno dangteliai to paties dydžio.
Be to balanso savo ryšius.

A postLayout modeliavimas (ekstrahuojamas Netlist) turėtų parodyti tiek INL & DNL nukrypimai.Jūsų aukščiau vertės jau yra labai gerai: bendras klaida idealus ADC yra / - 1 / 2 LSB.A DNL <1 reiškia, monotoniška, ty apie 1-by-1LSB laiptai įvesties jums neturėtų gauti trūkstamus arba dvigubas žingsnis produkcijos.
Vienintelė priemonė, kad ji dar idealas gerbti geriausiai galima simetrija ne visiems prietaisams, kurie yra atsakingi už rezoliuciją, ty tranzistoriai, varžai, kepurės.Tai taip pat taikoma periferijoje šių prietaisas matricas: tai gali būti būtina supa kraštai tas matricas pagal manekeno struktūras, siekiant užtikrinti homogenicity pat pasienio įrenginių masyvo.Visada reikia žinoti, kad (1) 8LSB rezoliucija tai maks.(in) tikslumas 0,25%, todėl jūsų išdėstymo netikslumas turi būti mažiau nei šis.Jei turite gerą ekstrahavimo įrankiu, postLayout modeliavimo turėtų parodyti dėl išdėstymo pakeitimu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back