8 bitų pseudcolor ir 24 bitų Linux

S

spweda

Guest
Labas,

Jei įmanoma paremti 8 bitų pseudcolor ir 24-bit true color vienu Linux?Kadangi kai EGA palaiko tik 8-bit ekranas, vienas iš būdų išspręsti šią problemą, turi paleisti kitą xserver 8-bit mode, bet norėčiau ieškoti geresnio sprendimo.

Thanx

Turiu tą pačią problemą.Dar blogiau yra tai, kad kai langai vadybininkas Flash aplink židinį xwindow's kontūro rėmelio spalvą.kad man jaustis JT comfotable.

Nemanau, kad būtų galima turėti dvi X serveriai veikia tuo pačiu metu ant vieno "Linux" kompiuteryje.Gal jei tikrai norite tai padaryti, galite išbandyti keletą Linux mašinos veikia tuo pačiu metu, naudojant UML, bet aš nieko nežinau apie tai.

Gal labiau pragmatiškas klausimas: Ar kas nors žino vadybininkas langų arba lango vadovas, kuris nėra Flash, net jei dirbate su xserver į 8bit būdas tema?
Man būtų labai įdomu pagal atsakymą ...

Lovanca.

Kiek aš žinau, šią problemą galima išspręsti dviem būdais:

Aparatūra - Yra keletas plokštės paremti regėjimo perdangos, esant tam tikroms sąlygoms.Patikrinkite xfree86.org for details.

Programinė įranga - Naudoti vnc.Paleidus VNC serverio LINUX, pridėti variantą-CC 3.Tada galite naudoti VNC Viewer "dėl to paties LINUX mašina važiuoti labai Apps.Bauda, žinoma, yra degradacija bendrą efektyvumą.

Sėkmės!

lovanca rašė:

Nemanau, kad būtų galima turėti dvi X serveriai veikia tuo pačiu metu ant vieno "Linux" kompiuteryje.
Gal jei tikrai norite tai padaryti, galite išbandyti keletą Linux mašinos veikia tuo pačiu metu, naudojant UML, bet aš nieko nežinau apie tai.Lovanca.

Taip.Tai galima atidaryti du X serveriai Linux aplinkoje.I used "Red Hat Linux 7.2.

Jei jūsų vaizdo plokštė paramos perdangos režimu, galite pridėti Option "Overlay" ir
X86 konfigūracijos failą.Tačiau šios rūšies vaizdo plokštė kainuoja mažiausiai 350 $.

Kažkas sakė man, kai gfx kortelė palaiko Pseudo spalva Linux,
reikia dirbti ...

Aš taip pat norėčiau turėti 8bit apps mano 16,24 bitų kompiuteryje.Aš nebandžiau šios, bet Nvidia yra tai pasakyti:

Option "OverlayDefaultVisual" Boolean "
Kai sluoksniai naudojami ir ši parinktis įjungta (virš pareiškimas yra nustatyta m.), ši parinktis nustato numatytąjį Visual prie perdangos regėjimo ir tokiu būdu užkertamas root langą perdangos.Pastaba: Šis variantas nerekomenduojamas RGB sluoksniai.
Default: Option "OverlayDefaultVisual" "off".

http://download.nvidia.com/XFree86_40/1.0-4191/NVLinuxNotes4191.pdf

Baitas

Turiu Nvdia vaizdo plokštė mano HP 8.565.Nors galėjau įdėti variantą perdangos, jis dar nebuvo rodomas 8 / 24 bitų vienu metu.Jūs turite high end vaizdo plokštės, kad perdangos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back