8.085

S

srutisahoo

Guest
kokia didžiausia atminties mes galime patekti į 8.085 mikroprocesorius kas blogiausia padėtis, atsižvelgiant į tai,??

Nuo adresas autobusų plotis yra 16 bitų, maksimalus galite susipažinti 64KB ty 65.536 baitų tik.

manau, labiau manau, kad ji gali būti šiek tiek daugiau

srutisahoo rašė:

manau, labiau manau, kad ji gali būti šiek tiek daugiau

Ne jiems kalbėti, kad OW daug didžiausias mes galime patekti į blogiausių conition naudojant SID linijos.

8.085 turi 16bit addressbus ir 8 bitų duomenų magistralė.
taip sprendžiant pajėgumų 64KB sistemos atminties ir
Ji gali spręsti 2 (POW) 8 I / O įtaisai.Ir laiko
jis gali naudotis vienas baitas duomenų, gautų iš atminties arba I / O įrenginį.

iš tikrųjų aš perskaičiau šios knygos I dont prisiminti dabar ji buvo 2,5 metų atgal.Duok man laiko duosiu jums informacijos

Ya man taip pat reikia, kad knygos pavadinimą mes pastebėjome šią diskusiją ir aš nesu labai tikras, ir kai mano draugas papasakojo, kad jis HD skaityti frm knyga, todėl aš pradėjau šią temą čia.

kad PLZ gali u pasakyti, kad tam tikros knygos.arba įkelti? /

rohitgalatage,
kaip 128kb?jos 16bit adresas autobusu, tai akivaizdu, 64KB, o ne bet šiek tiek daugiau.

linkėjimai
JSP

ji yra pateikta knyga i dont prisiminti.Bet aš bandau suprasti jį ......... duok man šiek tiek laiko

Max dydis yra 64, tačiau gali būti padidinta pakopinis.

bet įrašą galima aplankyti šią svetainę detalės

h ** p: / / www.cpu-world.com/Arch/8085.html

mikroprocesorius 8.085 yra 8 bitų atminties adresas prietaisas ir jo bendra talpa yra 2 ^ 8 = 256 įrašas
ir nuo jo adresas yra 16 bitų galima susipažinti adresu 0000000000000000-1111111111111111 kuris lygus 2 ^ 16 o tai yra lygu 65536bites = 64 kb

kuris pasakė 128kb?al tikrai žinau, kad tai vienaip ar kitoje 64 kB, kad jokiu būdu, bent jau mano žiniomis.
Jei kas nors turi naujos informacijos apie tai parodyti mums su įrodymais

Linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back