74XX132 dažnių skaitiklio

L

Li_ereunpisan

Guest
kas gera TTL 74XX132 serija matuoti dažnį, serija HC, HTC, AS ALS, ir tt? I'se bandė jį .... įvertinti žemo dažnio (1Hz-10kHz) galima skaityti, bet įvertinti aukštą frekuency (1MHz-50MHz) negali būti skaityti, bet specifikacijos frekuency skaitiklis mano iki 50MHz ...

jūs tikriausiai nereikia teikti tiek savo metrų įvesties signalą. Aukštesnio dažnio, jūs turite būti atsargūs, kaip jums suderinti savo "signalų generatorių su jūsų matuoklis. Taip pat jos nėra aišku, kas jūsų nuoroda 74xx132? Kad tik su NAND Schmitt vartų?

Galite rašyti šiek tiek daugiau informacijos apie jūsų matuoklis Manau, kad kai paveikslėlį ar tinkamas kaip įmonės pavadinimą dalies numeris ir tt specifikacija forume ..... Mano geuss čia yra, jis gali turėti šiek tiek skirtingą konfigūraciją dažnio daugiau nei 10MHz ... .. BCZ paprastai signalas, kad intervalas bus matuojamas naudojant ČRo ..... tradicinis dažnis skaitiklis naudoja balanso tiltas dažnio matavimo techniką .... kaip niekada, dabar per dieną net laiko skaičiavimas su skaitmeniniu metodu taip pat labai populiarus dažnio matavimo ... Sėkmės

dažnio matuoklis matuoti skaitmeninis dažnis, įvesties dažnis per tranzistorius BFR93 tada nukreipiami į 74HC32, aš nesuprantu, kaip signalas turi eiti į 74HC32 aš mačiau daug nuorodų 74HC32, kad naudoti
Ar galite rašyti šiek tiek daugiau informacijos apie jūsų matuoklis Manau, kad kai paveikslėlį ar tinkamas kaip įmonės pavadinimą dalies numeris ir tt specifikacija forume ..... Mano geuss čia tai gali turėti šiek tiek skirtingą konfigūraciją dažnio daugiau kaip 10MHz ..... BCZ paprastai signalas, kad intervalas bus matuojamas naudojant ČRo ..... tradicinis dažnis matuoklis naudoja balanso tiltas dažnio matavimo techniką .... kaip kada dabar dieną, net laiko skaičiavimas su skaitmeniniu metodu taip pat yra labai populiarus dažniui matuoti ... Sėkmės
Aš naudoju šį schema kaip referency

Jūsų nuoroda grandinė yra derinys LC matuoklis plius ESR matuoklis be dažnis metrų. Naudojamas 74AC132 pasirinkite įvesties arba iš (1) LC skyriuje arba iš (2) FreqInput skyriuje. , Kad būtų galima Freq metrų skyrių, signalas RC1 (UC) turi eiti aukštas, ir signalas RC2 turi eiti MAŽAI. Tada dažnio signalas bus įjungtas ir nukreiptas į RC0 iš PIC. Jungiklis SW2 kai sudaromas uždaras padidins pelną dažnių dalies įėjimo. BF998 ir BFR93A grandinės veikia kaip jūsų dažnio signalo stiprintuvo / įvestis buferis. Pabandykite uždaryti SW2 skaitant aukštesni dažniai. Kaip minėjau anksčiau, esant aukštai freqs negali būti įvesties tinkamai "atitiko" būdu, ir todėl gauti per silpnas signalas jūsų 74xx132, kad galėtų suteikti patikimą produkciją. Kadangi ne 50MHz laikotarpis yra 20nS, tada gal 74AC132 nėra pakankamai greitai reaguoti. Galite pabandyti naudojant 74ACT132, arba kai dar greičiau Schmitt vartai čia aukštojo freqs. Taip pat yra klausimas - kas yra jūsų signalo šaltinis? Ir kaip jūs žinote, ji suteikia išėjimo 50MHz, ir kokiais lygiais? Tuo atveju, jei jūs turite surinkti Ši grandinė sau, tada gali būti ir kitų klaidų, kurios aš negaliu prognozuoti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back