74HC595 vairuotojo relės, AC smaigalys triukšmo ULN2803

S

sanliedinata

Guest
Sveiki visi .. Aš turiu problemą čia, aš sukurti relės valdybą, kuri sudaro 34 ritė relės (5V DC). Aš naudoju AT90S2313, 74HC595 ir ULN2803. Viskas veikia gerai, kol aš prijungti relės linija kaip perjungiklis kintamosios srovės elektros lemputei. Everytime I įjungti relę (lempos), mano relės lenta gavo klaidą. prašome padėti man ..

kas yra klaida .. kokios klaidos? prašome būti konkretūs ..

Turiu problema, kai aš perjungiu relės kintamosios srovės apkrova sukelia kai kurių triukšmo ar įsikišimo, rūšiuoti, kuris keliauja visą kelią atgal Taigi, ką aš galiu padaryti, filtruoti arba nuslopinti arba pašalinti šio triukšmo? Kas tiksliai yra triukšmas? Dar vienas dalykas, kai aš perjungiu relės nėra kintamosios srovės apkrova veikia puikiai. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 valandos 35 minutės: [/color] [/size] Manau 74HC595 IC yra jautri. Ar kas nors yra keletas patarimų, kaip sumažinti jautrumą? arba išsprendžia problemą?

Ar turite diodai relės Atgal EML kad atsiranda? Jūs sakote, kad ji neįvyks, kai jis pakrautas, AC pakrovimo. Bet mano nuomone visoje relės įėjimo diodas yra vieta pradėti.
Kaip matote maitinimo diodas D1 (1N4001 arba panašių) yra prijungtas per relės ritė, tranzistorius apsaugoti nuo sugadinimo dėl nugaros EML impulso relės ritės induktyvumas, kai Q1 išsijungia.
http://www.jaycar.com.au/images_uploaded/relaydrv.pdf

[Quote = treitmey] Ar turite BACK EML metu, relės, diodai? [/Quote] Ačiū už atsakymą .. Aš naudoju ULN2803 Darlington Array. Aš manau, kad diodas būtų apsaugotas nuo induktyvumas (CMIIW). Ar aš stiil reikia, kad diodas? Šis triukšmas atsiranda, kai relė eina uždarytas () su AC apkrovų. Kaip aš žinau, kad relės ritės induktyvumas atsitinka, kai relė išsijungia, aš teisus? Ir kaip sakiau anksčiau, visi relės veikia puikiai, be kintamosios apkrovos. net jeigu ji veikia ok kai aš DC apkrova (mažų DC lemputė).

Koks didžiausias įvertinimas relės kontaktai V / A? ką exaclty triukšmo natūra? kaip tai įvykdo savo grandines? yra elektros linijos gedimo? arba naujo sandėlio savo kontrolierių / grandinė? exaclty / galėtumėte rašyti schemos, jei turite lengvai.

Rūšiuoti naujo sandėlio valdymas. Taigi, kai bandau šviesos lemputė (kintamosios srovės apkrova) pirmąją relę, mano relės lenta tampa atsitiktinai įjungti relės (pavyzdžiui, būtų, 2, 5. relės yra). Bet jei i atjunkite kintamosios apkrovos relės, visai viskas veikia gerai, aš turiu galvoje, aš galiu įjungti-išjungti visas reles, kad aš noriu. Aš naudoju HRS4H-S-DC5V relės.

tai, atrodo, yra žemės problema. jei atsieti kondensatoriai, beveik visi Vcc kaištis ICs.Preferably MLC kondensatorius??

thx epizodinis .. kaip jūs sakėte, aš kondensatorius (plastikas, nes aš pelėkas arklys bet MLC) beveik iki 74hc595. problema vis tiek įvyko. kol i atskyrė maitinimo IC ir relės lenta (2 maitinimo šaltiniai). padaryti naudojant kondensatorių ir atskirtų maitinimo šaltiniai yra geriausias būdas išspręsti mano problemą (dabar) .. todėl kitas klausimas yra, kaip šioje diskusijų lentoje, naudoti tik viena maitinimo .. Aš pabandyti naudoti MLC kondensatorius greičiau.

taip pat pabandyti 10k pull-up serijos duomenų ir laikrodis 74hc595 pora. Jums gali būti sukabinimo kai nuo AC trukdžių. Net prieš IPS pradedamas. Aš turėjau labai panašią problemą (kai kažkas palietė lenta), bet aš naudoju didesnis dabartinės TPIC6C595 tiesiogiai vairuoti mano relės.

Aš tą patį projektą. Naudokite CLR IMPULS prieš rašyti duomenis visų 595. Mano projektas. tiny13 + 74hct595 + BCR533 relės lygiagrečiai su 1N4148.

[Quote = treitmey] taip pat pabandyti porą 10k pull-up serijos duomenų ir laikrodis 74hc595 [/citata] thx treitmey jūsų atsakymo, bet aš naujokas .. Aš nežinau kaip tai padaryti. gal galėtumėte paaiškinti man, kur įdėti 10k rezistorius (turėjote galvoje, įdėti 10K visoje VCC ir laikrodis?) arba? ir ant kiekvieno IC ar naujausius IC? prašome padėti .. thx iš anksto .. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 4 minučių: [/color] [/size] @ oscar_pdx kas CLR IMPULS? Ar turite ta pačia problema kaip man?

CLR yra aiškus neigiamas krašto signalą arba kitoje duomenų lape / MR - Master Reset (aktyvus žemas)

Išspręsta!! 100nF kepurės atsieti visi mikroschemos. ir įdėti 1uF sklende kaištis. būti išspręsta mano problema atrodo .. thx visiems ..

[Quote = sanliedinata 616.350] išspręsta! 100nF kepurės atsieti visi mikroschemos. ir įdėti 1uF sklende kaištis. būti išspręsta mano problema atrodo .. thx visiems ... [/quote] Pirmiausia, atsiprašau už šią giją atgal - tačiau aš tuo pačiu klausimu. Kur tiksliai tu 100nF ir 1uF dangtelius ant savo schematiškai? Dėkoju Jums iš anksto už bet kokią pagalbą galite suteikti, kaip aš esu Noob.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back