64 QAM -> 256 QAM

D

daveirl

Guest
I'm įstrigo dėl už Telecomms egzaminu Turiu dar problema.Žinau, Atsakymas labai paprastas aš tiesiog neturi geros knygos tekstas taip Turiu problemų ieškant medžiagos Man reikia atsakyti į klausimą.Klausimas yra žemiau:Skaitmeninės mikrobangų Nuorodos pajėgumai padidėjo keičiasi moduliavimo schemą QAM nuo 64 iki 256 QAM.
Jei turimų pajėgumų ir nuoroda yra šeši 5MHz kanalų signalo quantization triukšmo lygis geresnis nei 44 dB, kiek vaizdo kanalai, gali būti vežamas į naują sistemą, jei S / N yra geriau nei 50 dBNežinau kur pradėti, manau, kad jums į 6dB padidinti, kai jūs pakeičiate moduliavimo schemos, bet kaip man apskaičiuoti poilsio?

Ačiū

Aš atliksiu nustato bent tai, nors aš ne ekspertas.

Jeigu jūs einate iki 256 QAM, taip jis gauna 6 dB yra sunkiau gauti signalą.Taigi, jei tuo pat metu padaryti kažką pagerinti naujos S / N santykis, kaip 6 dB daugiau perduoda antenos gauti arba 6 dB daugiau siųstuvo galios, jūs galėsite gauti naują 256 moduliacija taip pat gerai.Darant prielaidą, kad S / N santykis yra ribojantis veiksnys (fazės triukšmas yra geriau nei reikia, ir tt), jūsų duomenų perdavimo sparta turėtų padidėti 4 kartus.Taigi, manau dabar jūs galite padaryti twentyfour 5 MHz kanalų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back