5VDC į 12VDC 3A keitiklis

M

mathsinstrument

Guest
Ar kas nors žino, kur galima rasti schema aukščiau konverteris?

i 2.5A bet diodas ir tranzistorius kondensatorius ir galia ir apatinės RSC u gali eiti net iki 3A. naudojimas taip pat gali FNC-ELCAD programinės įrangos projektavimo tokius dalykus

Ačiū diagrama aikštelė .... Aš pabandysiu, jei ji veikia ..... [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 valandos 26 minučių: [/color] [/size] [quote = nikhilele] i sukūrėme šį 2.5A, bet vis diodas ir tranzistorius kondensatorius ir galia ir mažesnis RSK ir gali eiti net iki 3A. naudojimas taip pat gali FNC ELCAD programinės įrangos projektavimo tokių dalykų [/quote] Aš ieškojote Farnel svetainėje turite išvardyti komponentai, kurie UR schema. Problema, kurią aš susiduria su NW, kad yra daug įvairių modelių. MC34063A. Kuris iš turėčiau naudoti?

u gali nusipirkti bet jų i donot žinoti, ar ką RoHS atitiktis, ar ne, ar galite naudoti mažų pakuočių, išskyrus DIP. Jei norite naudoti DIP / DIL paketą, įsitikinkite, kad pamatyti, ar ir klausia tik DIP paketą. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] ir gali eiti ST "KN" temperatūros diapazonas 0-70degC jei ir dirba tinkama aplinka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back