5V DC maitinimo tris LM7805 lygiagrečiai

A

abhay kulkarni

Guest
Aš noriu, kad maitinimo 5Vdc 3 AMP. Ar galiu naudoti tris LM7805 lygiagrečiai? tai srovė 3 amperų.? Prašome atsakyti.

[Quote = abhay Kulkarni] Noriu, kad elektros energijos tiekimo 5Vdc 3 AMP. Ar galiu naudoti tris LM7805 lygiagrečiai? tai srovė 3 amperų.? prašome atsakyti [/quote] Aš niekada bandė, kad prieš. Jūs galite naudoti LM7805 ir įdėti tranzistorius, kad jis gali dirbti srovė, kad norėsite. LM7805 lygiagrečiai suteikti jai pabandyti, jei įtampos reguliatorius įkaista, tada pamiršti apie tai. Pagarbiai, Necolei

http://www.fairchildsemi.com/ds/LM/LM7805.pdf suteikia su viena LM7805 sprendimą ir tranzistorius. Aš taip pat nežinau, jei 3 7805 lygiagrečiai dirbs. Ką jūs taip pat galite bandyti (Be Necolei), pridedant nedidelį rezistorius (0.1ohm / 0.25W) tarp kiekvieno 7805 ir V + įvedimo. Manau, aš mačiau, kad vieną kartą. Bet ar tikrai reikia Linear Regulator? Gerai atrodo, kaip savo pigaus, bet taip pat karšta, net jei Vin Vout yra apie 3V minimalus, ko jums reikia). Jūs disipate tada 3Watts visų didelių šilumos kriauklės arba ventiliatorius. Kodėl gi ne naudoti a SMPS? Jums tik reikia LM2576-5, ritė, diodas ir 2 kondensatoriai. Efektyvumas geriau tada 80% ir labai lengva sukurti.

Sveiki, gerai jums nereikia iš viso prisijungti 7805 lygiagrečiai kaip savo įtampos reguliatorius ir jis bus suteikti jums nuolat 5V ir dabartinė suma priklausys nuo to, ką norite nusausinti, ir conencting lygiagrečiai bus tik sukelti , tranzistoriai, į heatup ir galiausiai perdegimo ... , maitinimo ... tad 5V tiesiog naudoti vieną 7805 ir tai suteiks jums 5 V ir kaip 3A taip, kad jums reikia tik pridėti Srovės reguliatoriai LM2576 ic serijos su 7805 produkcijos siekiant reguliuoti 3A nuolat ... todėl galutinis rezultatas bus 5V ir 3A ... vienas paprastas dizainas gali būti atliekamas tik naudojant TDB2912 ... tai 5V 3A reguliatorius ... taip viena ic ar užduotį ... http://www.tranzistoare.ro/datasheets/134/373860_DS.pdf Nuoširdžiausi linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back