500V P-kanalo tranzistorius su modeliavimo failą - PSPICE

O

ondererin

Guest
Hey everyone, aš ieškojau tranzistoriaus straipsnio p kanalų), kurie turėtų turėti max = 500V bent VDS ir svarbiausia yra tai, galiu turėti savo biblioteką PSpice. Vieninteliai kriterijai yra 500V. Aktualus thereshold įtampa ir tt nėra svarbu. Jei galite man padėti, būsiu dėkingas.

Jei jau ieško, turėtumėte atrado kai su pagrindiniais gamintojais, pvz. Fairchildsemi, IXYS ST. Kai kurie Modeliai SPICE jo, per daug.

Jei jau ieško, jums turėtų būti nustatyta, kai su pagrindiniais gamintojais, pvz. Fairchildsemi, IXYS ST. Kai kurie turi Spice modelius jo, taip pat.
Aš jau padarė ir žiūrėjo, juos visus.

Puikus būdas rasti stuff yra internetinėje parduotuvėje, kaip Digikey, mouser arba RS svetainę. Jie turi gražią atrankos ir rūšiavimo įrenginius, kad būtų lengva rasti tai, ko norite. Pavyzdžiui, jei jums sekti nuoroda [/URL], gausite sąrašą BJTs apie RS interneto svetainėje. Dabar, jei pasirenkate "tranzistorius tipą" = PNP ir rūšiuoti pagal maksimalų kolektorius spinduolis įtampos, jūs, gauti FZT560TA ir FMMT560TA sąrašo viršuje, tiek vertinta ne 500V. Yra nuorodos specifikacijose.

tiesiog pateikta detalė pasakoja, kad esate dar ieškoti google platintojas labiausiai pasaulyje žinomų gamintojų

Taigi, kas yra problema
Apžvelkite pirmame pranešime? [Color = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color]
puikus būdas rasti stuff yra internetinėje parduotuvėje, kaip Digikey, mouser arba RS svetainę. Jie turi gražią atrankos ir rūšiavimo įrenginius, kad būtų lengva rasti tai, ko norite. Pavyzdžiui, jei jums sekti nuoroda [/URL], gausite sąrašą BJTs apie RS interneto svetainėje. Dabar, jei pasirenkate "tranzistorius tipą" = PNP ir rūšiuoti pagal maksimalų kolektorius spinduolis įtampos, jūs, gauti FZT560TA ir FMMT560TA sąrašo viršuje, tiek vertinta ne 500V. Yra nuorodos į techninėse bylose.
man reikia modeliavimo modelius. Aš žinau, jų yra milijonai, bet man reikia modelį. Nėra duomenų lapą. 500V tie dont turite ji, deja,

Kaip minėjau, keletas gamintojų. IXYS bendrąsias Modeliai SPICE-500V tranzistorių, kurie gali būti lengvai importuoti PSpice, ir Fairchildsemi atrodo, kad "Pspice ready" modelį.

Antra mintis peobably nori MOSFET ne BJT. Štai PSPIC 500V P-kanalo MOSFET modelis:
Aš žinau, kad trilijonai jų ...
O, tikrai? Tai naujiena.
... bet man reikia modelį. Nėra duomenų lapą.
Tai šiek tiek * ahem * neįprastas reikalavimas. Nesvarbu, ką nors iš parametrų yra taip ilgai, kaip ten dėl jo modelis?

Jei norite, galite, išbandyti MTP2P50/ON iš on_mos bibliotekos atvežta su PSpice.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back