50 Ohm šaltinis vairuotojo aukšto impedanso apkrova

S

shaileshmore007

Guest
Gerbiami ekspertai, turiu vieną 10MHz impulsų generatorius su 50 omų šaltinio varža. Man reikia vairuoti MOS grandyno šią impulsų generatorius. Vartotojo vadove impulsų generatorius sako specifikacijos galioja tik 50 omų apkrovai. Mano programą reikia tiksliai įtampos vertės įėjime. Ką turėčiau daryti? Šiuo metu į šią priemonę, aš tiesiog nustatymas 1 / 2 * faktinis įtampa reikalinga ne mano IC įvestį. Bet donno jei tikslumas tampa įtakos. Bet koks pasiūlymų, prašome?

Jei naudojate 50 omų įkalbinėti, kad galėtumėte susisiekti impulsų generatorius su savo grandinę (didelės varžos) įėjimo, Jūs galite gauti Dvivietis paimti ne iš impulsų generatorius išvestį, tačiau ne jūsų grandinės įėjimo jūs tiesiog gaunate dvigubai amplitudė impulsų generatorius. Todėl jūs turėtumėte būti atsargūs ne dega jūsų MOS tranzistorius. (Aš turiu galvoje, jei jūsų grandinės toleruoja iki 5 voltų įtampa, nustatyti maks įtampa impulso generatorių 5 / 2 = 2,5) [url = http://ocw.mit.edu/courses/electrical-engineering-and-computer-science / 6-002-circuits-and-electronics-spring-2007/video-lectures/lecture-25 /] MIT OpenCourseWare | Elektros inžinerija ir kompiuterių mokslas | 6,002 grandinėmis ir elektronika, 2007 m. pavasaris | Vaizdo Paskaitos | Paskaita 25: pažeidžiantys Abstrakcija Barjerinės [/url]

Dauguma generatoriai, skirti 50 omų apkrova gali dirbti be apkrovos, taip pat. Jei šaltinio varža yra nurodytos su 50 omų, Tikėtinas elgesys yra akivaizdus. Bet galbūt norėsite patikrinti faktinį išėjimo įtampa su osciloscope jei abejojate.

Ačiū už atsakymus. Osciloskopu rodo maždaug 2x vertė (tiksli) aš dėl impulsų generatorius, kaip pažymėta pirmiau, pagal Milad-D. Mano abejonės, osciloskopu įėjimo varža gali skirtis nuo mano grandinės įėjimo varža, taigi, kaip turėčiau užtikrina tikslų įtampos lygius iki milivoltais?

Kai susiduriame su skaitmeninių signalų, kodėl jums reikia tokio didelio tikslumo?

Pradėti 50 Ohm koaksialinis kabelis iš signalo generatoriaus, prie skaitmeninių kanalų. Pasibaigus kabelio galą, kol jūs jį prijungti prie apkrovos grandinės, vietos 50 omų rezistorius nuo centro susisiekti su žeme. Impulsų generatorius bus laimingas, įtampų skaityti ant priekinio skydelio bus lygi per 50 omų apkrovos įtampos.

@ Biff44: Aš tai išbandyti .. ačiū @ Milad-D: Jo dėl pagreitinto grandinės senėjimo setup, kur acurracy upto millivolt diapazonas yra reikalinga.

Jo pagreitinti grandinės senėjimo setup, kur acurracy upto millivolt diapazonas yra reikalinga.
Jei jūs ieškote kalibruotas tikslumą, turėsite sunkumų ją gauti arba su impulsų generatorius arba osciloskopu matavimas. Didesnio tikslumo nei apie procentų bus retai nurodo gamintojai. Apskritai, abi apkrovos pusėje nutraukimo, kaip siūlė biff44 bus sumažinti varžą ant pulso dydį įtaką. Jūs taip pat nenurodė, dalyvaujančių impulso pločio ir padidės laiko intervalą. Norėdami greitai, ankštiniai, apkrova nutraukimo būtų teikiama pirmenybė bet kuriuo atveju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back