50% darbo ciklo

D

DrWhoF

Guest
Dviejų kvadratinių bangos persikėlė 180 °, gali turėti 50% muito ciklą. Ar yra koks nors paprastas būdas pakeisti tai mažiau nei 50%, bet šonuose impulsų, todėl dažnio remais tą patį, bet yra trumpą laiką tarp kiekvienos iš šių bangų yra? Todėl aš prašau šį klausimą, kad aš 12V-230V keitiklis su 10-10/230V transformatorių, kuris yra varomas dviejų IRF540 MOSFETs. Dėl tam tikrų priežasčių šio transformatoriaus perkaista ir įtariu, kad šie MOSFETs yra įjungtas tiek per trumpą laiką. Any ideas? Ačiū

Jei aš savo klausimą dešinėje ... Galite paimti du persikėlė bangos ir pašarų jį ir vartų ir gauti impulso už laiką, kai abu impulsų yra didelis .... Arba nebuvo gauti savo klausimą negerai? O gal turite kokių nors ne tai daryti priežastis?

"Viešpatie Loth" yra teisus, bet manau, kad yra du MOSFETs apie priežastis yra dėl to, kad induktoriaus srovė gali ne eina nulis greitai!

Galite naudoti CD4017 lusto ir prisijungti išėjimai 1, 2, 3 ir 4 minties diodai kartu vairavimo first AKT ir rezultatų 6, 7, 8 ir 9 taip pat į kitus AKT. Rezultatai 5 ir 10 palikti nonconnected. Tokiu būdu jūs gausite du nonoverlaping stiprintuvas impulsus AKT-aisiais. Laikrodis už 4017 turi būti 10 kartų išėjimo dažnis.

Paprasčiausias būdas sutrumpinti fronto impulsų tiek kraštai bus naudoti Schmidt vartai, pavyzdžiui, 4093 ir prijungti vieną įvesties tiesiogiai laikrodžio signalui, o kiti įvesties turėtų būti prijungtas per RC integratorius. Jei naudojate R ≈ 1kΩ ir C ≈ 4,7-10nF tai turėtų suteikti jums apie 10μs nedelsiant. Jūs turėsite daryti šią operaciją abiejų bangų ir naudoti likusių vartai paneigti tiek signalus pasiekti "sutrumpinti" teigiamų impulsų vairuoti MOSFET. Ar galite įsivaizduoti šios grandinės ar norėtumėte turėti diagrama? RGS IanP

Jūs NEGALITE važiuoti dviem viena kitą papildančiomis tranzistoriai su paprasta apverstas PWM signalus, nes ribotas laiko, kad jūs turite išjungti tranzistorius, kuris dirbs tam tikrą laiką net nėra valdymo signalą. Tokiu atveju abu tranzistoriai darbą, kuris daro didelį einamosios (jūs norite trumpą VDD ir GND). Siekiant išvengti tokio poveikio betwen PWM signalai turėtų būti šiek tiek miręs laikas (laikas išjungti tranzistorius), kurioje abi tranzistorių valdymo signalai yra išjungti. Pabandyk ieškoti deadband PWM .... PSoC mikrokontrolerių turėti tokią galimybę, kad deadband PWM, su programuojamomis 16 bitų PWM, ir mirę metu.

Yra paprastesnių sprendimų. Galite naudoti IC kaip IR2184 iš International Rectifier, ar panašiai.

Prikabinti yra paprastas grandinės remiantis, kaip kurti taip vadinamą "mirusiųjų laiką" 2 bangos persikėlė iki 180 °. Žinoma, jums reikės 2 grandines kaip šis (kiekvienam kanalui). Sėkmės ir mano .. IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back