+5 V iki +15 V

T

terciof

Guest
Hi all! Turiu 5 V ir man reikia 15 V, gautos iš 5, kad V. Ši maitinimo USB prievadą. Valiuta yra labai mažas (maksimali 50mA). Tai bus 15V 3 arba 4 sek. Taigi, man reikia sukurti 15V nuo 5V USB prievadą. Ar tai įmanoma? Ačiū visiems!

Ar jūs post jūs programuotojas schema? Taigi aš galiu, kaip tai padaryti padidinti konverteris. Ačiū jums, vaikinai! Tercio

ką apie suspaudimo 5V .. nežinote, jeigu jos galima padaryti 50 mA grandinės, ką žmonės galvoja?

[Quote = terciof] Ar galėtumėte paštu jums programuotojas schema? Taigi aš galiu, kaip tai padaryti padidinti konverteris. Ačiū jums, vaikinai! Tercio [/quote] http://www.kitsrus.com/ k149bc

yra mikroschema ir lengvai 555 laikmatis grandinė gali atlikti šį darbą search google for jį

Galite naudoti padidinti konverteris, pavyzdžiui, LT1615 nuo Linijinis Technika: www.linear.com/pc/productDetail.do?navId=H0, C1, C1003, C1042, C1031, C1061, P1775 arba MAX8575 nuo Maksim www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/4369/ln/ USB galime šaltinis iki 100mA, kaip per USB specifikaciją. Kadangi galima įėjimo galia yra PIN = 5V 100mA * = 500mW, jūsų išėjimo srovė gali būti tik Iout = menkučių / Vout = PIN * η / Vout. Paprastai, η ir padidinti 0,9 = (nors ji gali būti mažesnė), todėl maksimalų išėjimo srovė gali būti tik Iout = 500mW * 0.9/15V = 30mA. Tai geriausiu atveju. Iš tikrųjų įėjimo įtampa bus mažesnė nei 5V, nes įtampa nukrinta į USB kabelis ir jungtys. Todėl, išėjimo srovė apie 25mA yra realesnis lūkesčius. Ar, kad darbą už jus?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back