5,8 GHz Omni Antena

B

biff44

Guest
Jei reikia spausdinti antena ant pcb laive, kad buvo gana įvairiakryptė spinduliavimo dėsningumo,
tarkim / - 3 dBi visomis kryptimis, kokio tipo antena galėtumėte pasiūlyti?Man reikia perduoti nuo objekto, kuris gali judėti, pasukti ir pasukti visomis kryptimis, ir gauti jį už fiksuotą antenos vietą netoli.

Jei mėginu padaryti ją sukamaisiais Polarized taip pat?Jei taip, man CP arba vertikaliai Polarized gauti antenos jai pasować?

Ar į multipath evironment?Jei taip, bet įvairiakryptė kryptimi antena veiks nes gausite statistikos bangų.Jei multipath egzistuoja, i think polarlize antenos nėra pagrindinė problema.Radiacinės modelis nėra pagrindinė problema.Atrodo, kad jis bus nedidelis antena.Jei taip, radiacijos efektyvumas yra daugiau kritinių parametrų.

Manau, dėl 5.8GHz OMI kryptimis.λ / 2 Dipolio tinka.Galite pasiekti OMI modelio, kai vietoje PCB vertikaliai.Ji turėtų būti linijinė poliarizacija.

Na, yra daug multipath, bet tai nėra mimo imtuvo, todėl esu bandė sušvelninti multipath.

Yra tikrai 4 antenų ir SP4T jungiklis, todėl norėtų spausdinti antenų ir pereiti į tą patį pcb.Visi mmic jungikliai turi vieną baigėsi rezultatų, todėl aš nei buvo naudoti Balun kiekvieno išėjimo, arba naudoti λ / 4 antena.

Aš galvojau apie λ / 4 perduoda antenos ant pcb ir sukamaisiais Polarized gauti antena, manydami, kad tada, nesvarbu, kaip pasukti į perduoda pcb, kad gauti antena būtų pasiimti kai signalo.Esu pasirengęs priimti 3 dB nukentėjo dėl linijinės ir sukamaisiais Polarization nesutapimui jei galima išvengti 20 dB niekinis kaip TX pcb apsukama.

Žinoma, aš ne antena guy!Ar mano mąstymas teisingas?

Pabandykite šį dokumentą 4 psl.

http://www.cushcraft.com/comm/support/pdf/Antenna-Polarization-14B32.pdf

Kaip matote galima iki 10dB nesutapimui tarp linijinės ir sukamaisiais Polarized antenos (blogiausiu atveju).
Geresnis pasirinkimas atrodo naudojant linijinį Polarized antenos ir dvejopo tiesiškai Polarized antena, bet sunkiau būtų įgyvendinamos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back