433 RF siųstuvas ir imtuvas moduliai 89c51 sąsaja

N

natasie

Guest
Hey everyone, aš dirbu galutinį metų projektas dėl RF signalų sistema užimtas zonas. ji reikalauja, kad aš naudoju RF siųstuvas ir imtuvas ir du mikrovaldiklių tiek modulių. Aš naudoju 89c2051 THR siųstuvas ir imtuvas 89c51. aš noriu, kad būtų galima išsaugoti zonos duomenų apie mikrovaldiklio ir siųsti jį per siųstuvo. imtuvas perimti šią informaciją, kai jis yra arti. dabar mano problema yra programavimo. Å kad u turi naudoti nuoseklųjį prievadą Tx ir Rx, bet aš nežinau, kaip programa. Pls bet koks patarimas yra vertinama.

aš patikrinome svetaines ir gautų programą, rašytojas teigė, kad tai buvo ne išėjimo ... ir antra gija, ar tai reiškia, kad aš einu naudoti kodavimo / dekoderiu, siųstuvas-asis imtuvas? aš maniau aš galėtų tiesiog siųsti duomenis ir gauti ją be jokių įėjimo triukšmo. Prašome Man reikia pagalbos su kodavimo ... Kaip aš turėjo siųsti žinutę? visi siuntimo numerius, bet man reikia siųsti žinią ir I really dont turėti jokių žinių kokia. Pls help ... [color = "Silver"] [SIZE = 1 ]----------, 23:25 Rašyti pridėta ---------- Ankstesnis pranešimas 23:24 ----------[/DYDIS] [/color] O ir padėkoti jums už jūsų pagalbą ... vis dar labai dėkingi, jei galėtų padėti ...

Jūsų duomenys turėtų būti nepriklausomai skaičius arba abėcėlės ASCII formatu ... nuosekliojo ryšio siunčiama po truputį, todėl turėtų būti ne problema siunčiančios ar gaunančios ......

taip man nereikia naudoti kodera ar dekoderis? aš galiu tik siųsti tiesiogiai?

Ar galite pasakyti excat dalis, skaičiaus modulio, kurį naudojate paveikslėlį .. kai kurie kodavimo įrenginius, ir dekoderių modulio pati .. Aš negaliu pasakyti, be modulio žiūri ........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back