3Phase inverteris Single Phase tiekimą

A

andreafog

Guest
Labas visiems! Aš klausimą dėl šio įdomus argumentas. Norėčiau naudoti Rectifier Bridge (kondensatorius) ištaisyti AC vienfazis tiekimo ir tada naudoti, kad aš gauti vairuoti variklio su inverterių DC šynos. Jei mano prielaidomis yra teisingi variklio įtampa bus mažesnė, nei naudojant DC šynos, gauti iš 3-fazių lygintuvas. Kaip bus variklio elgesį? Tai sumažina sukimo momentą, sumažinus greitį, ar ką dar? Keitiklio, kad norėčiau realizuoti remiantis Freescale MC3PHAC. Ačiū iš anksto. Ciao

mes turime 2 3-fazės sistemos konfigūracijos. vienas iš jų gamina 310VDC ir kitų 540V. Pirmuoju atveju, mes dont turėti reikšmingo skirtumo. antroje, kai lyginti, mes turime mažesnei įtampai, į 1-fazės sistemos (310 / 540 = 1 / √ 3 = 0,58), ir mes turime gauti apie 50Hz/1.7 = 29Hz max normalus variklis vairavimo. jei dažnis gali būti didesnis, nei 29Hz, pagamintas turque sumažėjo. Linkėjimai Davood

Ačiū Davood! Štai ką aš norėčiau žinoti! Prieš pradedant plėtoti šį projektą, turi būti tikri, kad galiu realizuoti fiziškai. Taigi su mano konfigūracija (žr. priedą) aš turiu naudoti max tiekimo dažnis 29Hz visą sukimo momentą, tačiau šio dažnio variklio negalima paleisti visu greičiu. Norėdami pasiekti šį greitį Atplūdi statoriaus, tai sukelia sumažinti oji gaminami sukimo momentas. Aš teisus? Ačiū dar kartą

šiame visiems žemiau 29Hz dažnio konfigūracija (220V), jūs galite gauti maksimalų sukimo momentą. , o išėjimo galia (variklio veleno galios) proporatinal [sukimo momento sukimosi greitis]. kitas žodis proporatinal dažnį išėjimo galia (esant pastoviam sukimo momentas). Tai reiškia, galite gauti ne daugiau kaip 58% [29/50] Maksimali galia variklio. [Size = 2] [spalva = # 999.999] Pridėta po 14 minučių: [/spalva] [/size] Svarbi pastaba: Jei naudojate 3-fazių variklis, kuri ji manimi normalus įtampa 380V žvaigždė ryšį, galite naudoti, kad variklis su Delta konfigūracija 380V/1.7 = 220V visu išėjimo galia.

[Quote = Davood Amerion] Svarbi pastaba: Jei naudojamas 3-fazių variklis normalus įtampa yra 380V žvaigždė ryšį, galite naudoti, kad variklis su delta konfigūracijos 380V/1.7 = 220V visu išėjimo galia [/quote] Bet šiuo atveju gauti svertinio kvadratinio vidurkio vertės 220V keitiklio išėjimo, aš turiu naudoti kontroliuojamas lygintuvas tilto? Aš pamiršau beveik viską Delta / Star jungtis. Atsiprašome grisus jums tiek daug: D!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back