3D MATLAB kodai stačiakampio bangolaidžio naudojant FDTD

N

nehaojha

Guest
Hello all

i am neha ojha doin mano galutinis metų projekto "skaičiaus metodai skaičiavimo apie elektromagnetinės bangos lygtis, naudojant Maksvelo lygtys.
Dėl šios mūsų projektų vadovas paprašė mus rasti rasti 3d similation kodai MATLAB už stačiakampio bangolaidžio arba Microstrip antena.

Gali u plzz man padėti šiuo klausimu tikisi gauti pašto greičiau

Iš anksto dėkinga

Neha Ojha

Jūs galite gauti informaciją apie FDTD šioje svetainėje "file.21ic.com.cn-/RFDesign"
tai labai gera knyga, ir joje antenos programa ir daug fdtd programos

linkėjimai
M.farhat

labas

thnx a lot farhat ir bandė lookin šią svetainę į grynąsias pat nebuvo atidaryti bet kurio puslapio ir buvo parodyta suma klaida
Tai bet kuri knyga ar svetainę.jei tai svetainė gali u plzz duok man nuorodą į šią temą, kad ir atsiųskite man "file.21ic.com.cn-/RFDesign"

Tikiuosi, kad jiems negali sukelti ua daug bėdų.

linkėjimai

Neha

Aš atsiprašau rasite adresu:
http://file.21ic.com.cn/RFDesign/fdtd.pdf
Jei negalite atsisiųsti ir gali išsiųsti jį jums.
linkėjimai
M. Farhat

labas

svetainėje yra Pripildymo pastaruosius 15 min ir nerodo nieko plzz.plzz paštu į mane quotetome (at) rediffmail.com ir u turėti n yahoo numeris, jei jis nėra per daug prašyti galite u duoti man, kaip tada i cn kalbėti ir Abt projektą

thnx daug buvo Kłopot
ir tikrai padėjo man

Labas
ir išsiųsime jas jums.
Esu naujas vartotojas fdtd.Aš mokausi tai gali man padėti modeliavimo fotoninių kristalų pluošto.
Ši knyga padeda man per daug
engmfarhat (at) yahoo.com
linkėjimai
M.farhat

hi neha ojha,

Aš dirbu šioje srityje tik.jei ir nori, bet kokių medžiagų PLZ susisiekti su manimi, taip mano saitą el.
kris.venkatarmani (at) gmail.comParašytas po 1 minučių:Atsiprašome kris.venkataramani (at) gmail.com

prašome būtinai imituoti optinį į FDTD
Man reikia bet kokio medžiagos, susijusios (dokumentų, kodas) ir reikės imituoti jį 3d ir bus dispersinis žiniasklaidos

ačiū

engmfarhat:
Aš ieškau 3D PDL fdtd programos galėtumėte išsiųsti tai, ką jūs man?
lijijun1234 (at) 126.com
ačiū

jiems labai gaila
i neturėjo 3D FDTD su PDL kodas, bet jį galima rasti adresu Sullivan knyga galutinis skyriuje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back