30V maitinimo draustinės juostos dizainas

B

butterfish

Guest
Mano maitinimo nuo 2V iki 30V, man reikia sukurti bangap generuoti 1.2V įtampa, su standartine CMOS procesą. Bet idear ar popieriaus? ačiū už Jūsų pagalbą!

maitinimo 30V, tai per didelis standartines CMOS procesą cant darbo MOS, nes ji cant udertake aukštos įtampos jums reikia naudoti BCD procesą, mano nuomone,

Ačiū už atsakymą! Jei aš pasirinksiu aukštos įtampos CMOS procesą (ne Bi-CMOS), jis gali dirbti? Gal galėtumėte paaiškinti daugiau apie BCD?

galbūt draustinės juostos įtampos nėra pakankamai tikslūs su dideliu tiekimo procesą. Aš nežinau, ar šis procesas yra mažai tiekimo procesą. Jeigu tas žibintas sudarytas, galite sukurti LDO. Galite sukurti draustinės juostos su mažai tiekimo procesą.

mano nuomone, CMOS procesą galite naudoti LDD (šviesos legiruoti nutekėjimas ") arba anothe būdas padidinti skilimo įtampa MOS šį procesą reikia FAB tiekimo BCD biopolar CMOS DMOS processs DMOS yra aukštos įtampos įrenginys, naudojamas kaip swicth MOS galite conncet Fab gauti savo Lib, kad jie gali tiekti aukštos įtampos nomal MOS cant suskirstymas įtampa iki 30V

Sveiki, galite kurti LDO aukštos įtampos procesui.Europos LDO produkciją gali tiekti draustinės juostos, kurią galite naudoti standartinę draustinės juostos struktūros.

Apskritai ir turi preregulating BGR nuoroda. Tai LDO (draustinės juostos), tiekiamos produkcijos šį LDO įtampos Nuoroda. Šis sprendimas requere tinkamos paleisties grandinės. Daugiau kompaktiškas sprendimas U galite rasti šiame dokumente (ji gali būti lengvai priimtos HV procesas): http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=749446 # 749.446

[Quote = poweric] maitinimo 30V tai per didelis standartines CMOS procesą cant darbo MOS, nes ji cant udertake aukštos įtampos jums reikia naudoti BCD procesas mano nuomone [/quote] Galite naudoti MAITINIMO CMOS prietaisai

[Quote = DenisMark] Paprastai ir reikia preregulating BGR nuoroda. Tai LDO (draustinės juostos), tiekiamos produkcijos šį LDO įtampos Nuoroda. Šis sprendimas requere tinkamos paleisties grandinės. Daugiau kompaktiškas sprendimas U galite rasti šiame dokumente (ji gali būti lengvai priimtos HV procesas): http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=749446 # 749.446 [/quote] Šiame darbe yra naudinga, Thanks a lot!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back