3-fazės Žemės Neutralus matavimo

S

smitchell

Guest
Sveiki, man reikia matuoti įtampos ir srovių 5 viela "Y" prijungti 3 fazių sistemoje. Profesionalūs energijos skaitikliai pasirodė per brangu, todėl aš galvoju tik naudojant stepdown transformatoriai, atitaisant signalas, tada jį maitinti ADC. Mano problema yra, kaip man matuoti įtampos tarp žemės ir neutralus, kai aš jau mano ADC žemės paviršiaus atskaitos kitus matavimus, naudojant neutralų? Aš tikrai vertiname bet kokią idėją, arba bendri patarimai dėl matavimo 3-fazės galia naudojant ADC. Thanks a lot Sam

Matavimo įtampa neutralios žemės yra ne problem.The problema yra ta, kad jūs ketinate naudoti lygintuvas, kurių rektifikavimo kreivė yra jokiu būdu linijinės, ty turės tam tikrą klaida (nebent jūs naudojate peržvalgos lentelės, žinoma).

Kaip aš einu apie žemės neutrali įtampos matavimo? kaip konfigūruoti transformatoriai, ir kas bus šeriami ADC? Lygintuvas, tokia nelinijinė priklausomybė neturėtų būti per daug problemų, kaip aš matavimo įtampos neturi skirtis, kad daug. Be to, prieš įtampa yra rodomi nuotoliniu būdu, programinę įrangą koregavimus gali būti neutralizuoti, tokia nelinijinė priklausomybė. Na, thats mano dodgee planą vistiek ... Bus, kad dirbti? Aš vis dar nesuprantamas apie actuall grandinės configuaration priemonė visų šių įtampų su tuo pačiu žemės paviršiaus atskaitos vienas ADC lustą. ir iš tikrųjų "AVR mikro 8 kanalų ADC. Dėka krūvos Sam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back