3-fazės įtampos kontrolės relės

• Thread starter bluethunder7000
  • Start date
B

bluethunder7000

Guest
Labas

Norėčiau dizaino 3-fazių įtampos kontrolės relės, kurios veikia kaip po / virš įtampos relės, naudojant mikrovaldiklį kad man reikia įrangos projektavimas šio įtaiso grandinės

Aš vienai jokių suggetions būsiu dėkaDėkojame

Negali aiškiai suprasti, ką norite, kad įvyktų, stengėsi suteikti schema ar aprašymą.

Jums reikės 3 mažos galios transformatoriai, kurie bus paversti įtampa nuo 230 (žvaigždutė konfigūracijos neutrali viduryje) ir 440/380 (tarp fazių), tarkim 6Vac.Įtampa nuo kiekvieno transformatoriaus bus ištaisyta ir pašarus ADC, kad būtų galima įvertinti šių įtampų.
Kaip relės galite naudoti galia CONTACTOR (žinoma signalą mikrovaldiklio PIN, turi būti išplėsta, kad būtų galima valdyti šią CONTACTOR) arba greitai swiching - 3 Solid State Relays (20ms reakcijos laikas).
Kai mikrovaldiklį (su tarptautiniu / Išorės Analog-to-digital converter (-ų)) seneses trūksta fazės ar mažesnė / didesnė įtampa, ji siunčia signalą "Relay" ir atjunkite maitinimo ..

Hi Ianp

Žinau šį Relay procesas, bet man reikia žinoti, kas yra mažo galingumo transformatorinės tipo ir man reikia tokios mažos, kaip aš galiu įdėti ją laive mikrovaldiklį

Jei turite schema arba bet minkštas kopija apie šią temą aš Ačiū

ačiū

Šie transformatorių galima mažiausių rinkoje.Jų tikslas yra paversti įtampą - neturi galios, todėl manau jie gali būti vertinami už ≤ 2va ir jums turėtų būti suteikta galimybė įdiekite juos tiesiai į tavo PCB.
Šiuo metu aš neturiu jokių ranka piešimo, bet aš stengsiuosi rašyti someting vėliau ..

Naudokite Optronas - pigus ir universalus.
Paprastais įgyvendinimo optrones (jei reikia stebėti statusas už visus 3 pahses) turėtų būti, kai įtampa yra diapazone ir kai OT.

Arba galite suderinti kai žvalgyba - imtis mažos mikroaplinkos arba programinės įrangos ar aparatūros UART ir siųskite informaciją apie padėtį, per vieną Optron savo buvimo MCU (žinoma, įrengtas UART taip pat).
Jei bus aprūpinti savo aptikimo dalis su Rechargable battery - statusas bus žinoma net nėra kintamosios srovės įtampa.Priešingu atveju jūs turite atspėti, kas nutiko - arba mažos MCU gedimas arba kintamosios srovės energijos.

Jūs galite naudoti šį rezistorius, kurių įėjimo grandinę 3 etapas 380V neutrali.Visi varžai yra 0.5W.
Marie65
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Aš perskaičiau visas idėjas ir noriu paklausti yra transformatorius tinka šis prašymas arba įtampos daliklis ir kas tarp jų ir tai, kas rekomenduojamus metodus šioje paraiškoje differece

Jūs žinote, kad kai aš, kad šis prietaisas turiu įdėti jį į mažas atveju tai kiekio ir matmenų komponentų Labai svarbu man

taip turiu bet viena yra atsakingos už beveik sudėtinės idėjos

Hi bluethunder7000,
šis straipsnis yra parašytas vokiečių kalba, bet net jei jūs nesuprantate kalbos suteikia jums gal kai įkvėpimas.
http://www.duv24.net/cgi-bin/WebObjects/PI.woa/35/wo/fd7prvkZiZL52gIzdOZ1TjYg044/3.46.PIInfoItemList.1.0.39.0.9.0.17
Galite atsisiųsti visą straipsnį PDF formatu čia:
http://www.duv24.net/media/design-verification/dvmrz2005/dv035100.pdf

bluethunder7000 rašė:

Aš perskaičiau visas idėjas ir noriu paklausti yra transformatorius tinka šis prašymas arba įtampos daliklis ir kas tarp jų ir tai, kas rekomenduojamus metodus šioje paraiškoje differece

Labas

vokiečių pdf yra nurodyta iki TEXAS INSTRUMENTS bet man bus lengviau su Motorola mikrovaldiklį mikroprocesorius

Žinau, kad transformatorius metodai yra gerai izoliuoti, bet man reikia konkretaus tipo jis su mažais kiekiais, bet į jį borad ir diapazonas (0-450 voltų)

ačiū

Tiesiog kita mintis:
Ar naudojate aukštos tiesiškumas Analog optoisolator?
HCNR200/2001 naudojamas analoh įtampos ir (4-20mA) srovės izoliavimo programas.
Čia yra jo duomenų lapas su pavyzdžiais:
http://cp.literature.agilent.com/litweb/pdf/5989-2137EN.pdf

Labas

Aš mačiau sunaikinami / over voltage relay, ir aš pamačiau, kad nėra 3 transformatorius - etapų linijos ir dirbti naudojant Pic mikrovaldiklis kad man reikia žinoti, kaip galima prijungti 220VAC į mikrovaldiklį be transformatoriaus ir jei yra kokių koliažą projektą arba ką nors dar gali parodyti man šio Relay įrangos schema

ačiū

Labas

Ar kas nors yra dėl minėto klausimo Replay (schematiškai ir aparatinę įrangą)

Labas

Norėčiau sužinoti apie marie65 areštas partijos (rezistorius Methode) ir kaip galima jas prijungti prie mikrovaldiklių nustatyti nulio perėjimo ir įtampos lygį, kad jei kas nors žino apie šį grandinės idėja ir jei yra kokių nors dokumentų, tai pm man

ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back