3-D Accelerator on chip

H

honnaraj.t

Guest
labas,
Aš planuoju impliment grafika 3D spartintuvas dėl FPGA.mano projektas ........Prašome pasidalinti savo idėjomis, ir duok man, kai gaus informaciją.

linkėjimai
honnaraj

Kas tiksliai ieškote?If you dont suprasti 3D grafikos pagrindai tikriausiai turėtų apsvarstyti galimybę sužinoti apie juos.

Tačiau jei jūs jau suprantame juos, tada savo projekto reikalavimai bus nustatyti, kaip jums įgyvendinti šias funkcijas.

E

Pradėti rinkti savo projektavimo Specifikacijos nuo grafika vamzdynas kaip OpenGL ES.Pasirinkite, kurios dalys norite pagreitinti, ir kaip tada padaryti, įvynioti maždaug taip, kad ji gali būti naudojama viena iš exsisting Graphics API arba dėl savo vieną parašyti.Anyways, projektavimo grafikos greitintuvai yra laiko ir litlte informacija yra prieinama visuomenei.Taip pat patikrinkite specifikacijos mobiliųjų grafikos lustų ir ritiniai, kurie yra prieinami, tai paieška.

labas,
Kishore neseniai atvykau žinoti visus veiksmus turiu daryti dėl į FPGA butas forma OpenGL.bet aš ne gauti tai, ką daryti už queres į FPGA butas forma.ir aš remti tik 2D diagramas ...............

3D-grafika yra gana sudėtingas uždavinys.

1 Pirmiausiai jūs turite sukonfigūruoti trikampių ir sukimosi bazėje.Tai galima atlikti programinę įrangą.
2 Tada jums reikia rasti nuo viršūnių spalvų.įranga užduotis

3.Trikampiai yra Siųsti 3D grafika vamzdynas.Pikselių yra apskaičiuojamos ir nuspalvinta (butas ar Gouraud).Jūs taip pat apskaičiuoti gylis čia.

4.Apskaičiuoti tekstūros žemėlapius ir WRAP trikampis

5.Apskaičiuokite Veidrodinis (pvz. Phong spalvinimas) ..

6.Galiausiai mišinys viską frame buffer naudojant Z (gylis) ir αlpha (skaidrumas).Deda visas pirmiau minėtas užduotis teisę imsis manmonths LOT ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back