3 4 etapas Wire jungtis, "L & T Visa srovės matuoklis

S

Sanath Embedded

Guest
Hi guys, Šiuo metu aš dirbu su Trifazių Keturi vielos jungtis Visa srovės matuoklis. Bet kaip aš recenzuojamuose L & T Matavimo vadovą įvesties ir apkrovos terminalo jungčių visą srovės matuoklis atrodo kažkas kita, kaip parodyta diagramoje. Fazės (R, Y, B, N), buvo suteiktas (M1, M2, M3, M0) terminalai, ir buvo vienas galas Apkrovos ir Neutralus ryšį Įkelti jungtys (L1, L2, L3) kitiems galutiniams krovinio. Bet aš negaliu suprasti ryšį iš M1, M2, M3, kurioje visos trumpuoju Neutral.Please padėti man paaiškinti dalykus.

Hai Sanath Embedded tarp Live ir Newtral I dont pamatyti, bet trumpas. Jūs tiesiog prijungti ryb ir Neutralus M1, M2, M3 ir M0, o prijungti 3 fazių apkrovos laidų ir neutralus L1, L2, L # ir L0. Ji yra aiški. Nematau nieko aukščiau gnybtai grandinės, atsižvelgiant į. Šios grandynų atstovauja skaitiklio grandinių viduje. Padėjo?? Sėkmės

Labas pranam Kaip jūs sakėte, yra prijungtas prie M1, M2, M3 ir M0 ir apkrovos gnybtų L1, L2, L3 ir L0 Įvesties etapas terminalų. Bet dar metrų grandinė Įdomu kas shorting M1, M2, M3 kategorijų terminalų Neutralus line.Here etapas linijos (R, T, B) Dabartinis transformatorius (CT) ir kitas galas turi krūvį terminalo. Taigi CT O / P bus prijungtas prie skaitiklio grandinė. Tai susiję Sanath

Bet vis tiek metro grandinės Įdomu kas shorting M1, M2, M3 terminalai su neutralia linija.
Jie ne Pažemintos. Kirto linijos apskritimo atstovauja galia atitinkamai energijos matavimo grandinės.

Taip mano atsakymas bus tas pats kaip FVM. Tai ne Pažemintos. Sėkmės

Net aš per 100% sutinku su jumis, vaikinai, kad ji nėra trumpuoju. , bet noriu paaiškinti, ką trumpą reiškia, kad ryšio simbolis. Apskritojo simbolis, kas minima CT (Current Transformer), susijusių skaitiklio viduje. Net tos pačios priežasties, Išorės CT valdomi metrų, kur trifazės įtampos laidų tiesiogiai P1, P2, P3, P0 diagrama. ir srovės laidai per išorės KT. : |

Tiesiog "apskritimas" vieta, kur yra refring "trumpas", ir įkelti cicruit. Profesionaliai grandinė yra 100% tobula.

J. Prašome ją patikrinti, kas buvo pabrėžta, su raudonos spalvos žemiau diagrama. Tiesą sakant, aš jau sukurta interneto leido Three Phase energijos matuoklis naudojant ADE7758. Taigi, kaip man buvo perduoti šį L & T "vadovas pridėti papildomų funkcijų į savo projektą, aš GT nustebino su šio prijungimo schema. Žinoma shorting, kad nėra jokios prasmės.

Esu įspūdis, kad jūs neturite išgirsti ir kitų contribuitions. Nereikia kartoti save ar kitus. Jums gali tekti konsultuotis su kai kuriais pagrindinius elektrotechnikos tekstas knyga dėl energijos ir elektros skaitikliai schemų simboliai. Kaip labai bendro pobūdžio pastaba: tiesia linija simbolį schemoje nebūtinai trumpas.

... Aš esu kalbos mažiau .... Atsiprašau .... Dėl Frankas ... jos mano atsakymą taip pat.

Dėkojame, guys didysis pasiūlymus Kadangi aš esu ne daug žino šių elektros energijos skaitiklis simboliai, vartojami, tikimės, kad norėčiau gauti šiek tiek geriau paaiškinti iš kitų šaltinių.

Gerbiamasis Sanath Kaip per mano supratimu, jūsų klausimas yra visiškai teisus. Paveikslo matyti, kad visi trys fazinės įtampos terminalo trumpuoju kartu, aš manau, kad tai yra klaida, "L & T piešimo. Linkėjimai Lib

Neutralus jungtys paaiškino, Hi Saneth, nėra tiesiogiai trumpas neutralus / žemės, ir yra interperiting piešimo negerai, dideli apskritimai yra ritė atstovybių ir, ritės reikia neutralios ryšį leisti elektronų srautas, todėl neutralus jungtys nėra tiesiogiai trumpas, jie tiesiog neutralus ritės jungtys, be šių skaitiklio neveiks!! Taip pat su jais kryžiai apatiniame dešiniajame kampe ratą sudaro įrenginio apkrovą, aš nežinau, ką kitas vadovas kalbėjo apie ten!!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back