2500v/10mA perjungiamu maitinimo šaltiniu nuo 24v akumuliatoriaus

T

tictac

Guest
Labas

Noriu sukurti 2500V/10mA perjungiamu maitinimo šaltiniu su 24V/10A sąnaudos (Baterijos).please help me about transformatorių ir perjungimo grandinė!

Perjungimo grandinės ir transformatoriaus gali būti gana reguliariai, reikia naudoti multplying ventiliu (Cockcroft Walton Reizulis) sumažinti reikalaujamą AC įtampos atitinkamai Vingiuotos santykis.

Norėčiau naudoti standartinę aukšto dažnio transformatorius off-magistralė SMPS, atbulinės pirminės ir antrinės.

ačiū.
Noriu DC įtampa Išėjimo 2500v/10ma

topologijos, ką jūs siūlote, kad tai?Po 8 minučių:gali man pasakyti apie mokesčių time.when man 2500 prieš Išėjimo o naudoti Cockcroft Walton reizulis

nėra flyback tinkamai už tai?galima naudoti Televizija HighVoltage?

forward and flyback.

Su dauginant lygintuvas, perjungimo režimu visada susumuojant
pirmyn ir flyback.Virš minimalaus įtampa, kontroliuoti elgesį beveik panašus į flyback konverteris.

Televizija aukštos įtampos transformatorių ir kaskadų yra skirta nuo 12 iki 25 kV ir mažiau srovės.Jie taip pat yra didesnis, nei yra reikalinga 2,5 kV/25W tiekimo.

galima naudoti visą tilto už tai?Noriu naudoti L6203 vairuoti mano galios ir šio IC i
wouldn't kontrolės MOSFET on / off ir savo darbą lengvai.Kokia jūsų nuomonė apie tai?

ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back