230V maitinimo maitina LED

R

rahnette

Guest
Sveiki, Ar kas nors kokių nors pasiūlymų dėl paprastos grandinės į valdžią atvedė iš 230V 50Hz Maitinimo įtampa (JK). dėkingas ačiū už jokio atsakymo rahnette

Naudokite kondensatorius kaip rezistorius Rc = 1/ωC. už 10mA naudoti 150nF, už 20mA naudoti 300nF. Linkėjimai. Mr.Cube

Ačiū mrcube_ns Bet gal galėtumėte paaiškinti apskaičiavimo, išdėstyti paprastesnėmis sąvokomis mano matematikos yra šiek tiek aprūdijęs ;-) Manau, jums reiškia vietą capactor serijos su LED? Dėl rahnette Atsiprašau, jei aš klausia du kartus, bet nuėjo į pranešimus atsakyti prieš savo pridėtą failą įkelti savo naršyklėje.

Jums reikės prijungti kitą silicond diodas (1N4004 ar panašiose vietose), siekiant apsaugoti LED prieš atvirkštinis poliškumas. Jei daryti prielaidą, kad jis LED srovė bus 10mA tada lašas 220V jums reikia maždaug 22000Ω. Kaip siūlė mrcube_ns galite naudoti kondensatorius (ne šilumos), o ne rezistorius. Taigi čia yra duomenys, būtini performe skaičiavimai: Rc (už 10mA @ 220V) = 22000Ω ω = 2 * Π * ff = 50Hz C = 1/ωRc = 1 / 2 * Π * 50 * 22000 = 144nF closesed prieinamas kondensatorius 150nF/400V ...

Pagalba yra much appreciated. Aš buvau šiek tiek paslapčių simbolis ω į lygtį, tai buvo seniai, seniai, nes aš šį matematikos natūra. Tačiau aš vis dar šiek tiek supainioti. Aš žinau, kad šviesos diodai yra einamieji varomiems įtaisams, bet kas bus perduoti įtampa turi būti? ir kokio tipo kondensatorius būtų reikalingas? rahnette

Aš naudoju 100kohm jungiantis serijos su LED ir grandinė veikia puikiai

Aš žinau, kad šviesos diodai yra einamieji varomiems įtaisams, bet kas bus perduoti įtampa turi būti? ir kokio tipo kondensatorius būtų reikalingas?
1. Jums reikia ne polarisated kondensatorius 2. jei jūs įtraukėte 1N4004 diodas į antiparalel su LED, maksimalus atvirkštinio įtampos bus 0.7V tikiuosi, kad tai padės, / /

CAPACITOR: Geras pasirinkimas bus Class'X2 "arba klasė" Y "250Vac metalizuotas popierius kondensatoriai, kurie gali būti, pavyzdžiui, iš RS Components. Kita dalykas, tai būtų patikrinti LED srovė. Dėl daugelio standartinių LED Jei (max) kažkur apie 25-30mA, tačiau yra keletas mažo vartojimo šviesos diodais, kurie dirba su srovėmis žemiau 3mA.

Bet rezistorius arba dangtelį serijos su LED veiks. Rezistorius bus pigiau, bet bus paleisti karšti. Norėčiau naudoti 1n4007 diodas visoje LED (priešais poliariškumo LED). 1n4007 turi didesnę įtampą nei 1n4004 ir yra apie tą pačią kainą. Naudokite Hi-Brite arba ultra-hi-Brite LED, nes mažesni einamieji reikia. 10 mA bus daugiau nei pakankamai. Pirmyn įtampos LED paprastai 2V priklausomai nuo spalvos, bet ne 230 V maitinimo, tai irrelavant. Kaip minėta pirmiau, naudoti 150N dangtelį arba 22K rezistorių (5W). Jūs turbūt galėtų išeiti su 47K rezistorius arba 68N dangtelį, jei jūs naudojate Ultra-hi-Brite LED. Prisiminti BŽŪP įtampos įvertinimai paprastai būna DC, jeigu nenurodyta. Naudokite 250V AC arba 600V DC įvertinimas.

cha cha - oi, aš manau labai neteisingai į klausimą. 4001 kartu su LED, 100k serijos su daug. Yup, kad veiks gerai, manau, aš turėjo aiškinti ją kaip 4001 kartu su R + D kuri neveikia. hey dėmesį manau turėtų būti čia, nors tai, kad elektros energijos išsklaidymo, kad 100k bus 144mW, o ne teisė regione mažai 08/01 W rezistorius. naudoti didesnę galią, arba įdėti 5x500k (1/8W) lygiagrečiai, todėl Jums nereikia dūmų juos.

Dėkoju jums visiems už jūsų susidomėjimą priežastis klausimas: Ar didelis aušintuvas vienetas Bulvės parduotuvė su daugeliu neonas rodikliai jie turėjo būti pakeisti daug kartų dėl gedimo ar tamsos laikui bėgant. Ar norėtumėte pakeisti su LED indikatoriai, tačiau šie yra gana brangus. Kadangi aš jau turiu LED akcijų, diodai pan. Aš maniau jis bus malonu kurti nuotolinio displėjaus kurį galėčiau vietoje šalia valdiklio, kuris yra labiau prieinamos nei aušintuvas vieneto savaime. Aš dabar ginkluotas su daug info ir gaus eksperimentuoti. rahnette

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back